Poziv bh. firmama za učešće na Međunarodnom sajmu namještaja AMBIENTA

28.05.2015. 12:56 / Izvor: eKapija.ba
Poziv bh. firmama za učešće na Međunarodnom sajmu namještaja AMBIENTA

AMBIENTA se održava na izložbenom prostoru Zagrebačkog velesajma i okuplja značajne subjekte iz drvoprerađivačke industrije i industrije namještaja u Hrvatskoj i šire.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine (Agencija za promociju izvoza – BHEPA) planira organizirati kolektivni nastup bh. firmi na Međunarodnom sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije AMBIENTA, Zagreb, Republika Hrvatska, od 14-18.10.2015. godine.

AMBIENTA se održava na izložbenom prostoru Zagrebačkog velesajma i okuplja značajne subjekte iz drvoprerađivačke industrije i industrije namještaja u Hrvatskoj i šire. S ciljem zadovoljavanja potreba na tržištu, ove godine sajam će se odvijati u tri segmenta industrija, dizajn i outlet.

Industrija je segment namijenjen izlagačima, proizvođačima i trgovcima za predstavljanje noviteta, proizvodnog i trgovačkog programa. Na ovogodišnjoj AMBIENTI, na kolektivnom štandu Bosne i Hercegovine od 200 m2, planirano je izlaganje bosanskohercegovačkih firmi koje zadovoljavaju kriterije navedene u pozivnom pismu (u prilogu). Za predstavljanje firmi i njihovih proizvoda predviđeno je 180 m2, a preostali prostor za zajedničke potrebe izlagača i organizatora.

Kako je prostor na zajedničkom štandu ograničen, bit će izvršena selekcija prijavljenih firmi u skladu sa navedenim kriterijima.

Zainteresirani za učešće na sajmu potrebno je da popunjenu prijavu dostave putem faksa na broj: 033 566 239 ili 033 214 292, ili skeniranu putem e-maila na lejla.mededovic@komorabih.ba najkasnije do 05.06.2015. godine.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave