Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

18.04.2016. 15:02 / Izvor: Akta.ba
Međunarodni Poljoprivredni sajam u Novom Sadu

Zemlja partner ovogodišnjeg, 83. po redu, poljoprivrednog sajma u Novom Sadu je Republika Italija.

ICE-Agencija Sarajevo (http://www.ice.gov.it/paesi/europa/bosnia/index.htm) organizuje posjetu za predstavnike firmi iz Bosne i Hercegovine na međunarodnom Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, koji će se održati od 14. do 20. maja/svibnja 2016. godine  (http://www.sajam.net/live/Dogadjaji/Sajmovi/2016/Poljoprivredni+sajam/detaljna?contentId=35426).

Ovogodisnji Poljoprivredni sajam u Novom Sadu posjetiti ce predstavnici slijedećih preduzeća iz BiH: Eko-Bel Banja Luka (http://www.ekobel.net/), Zlatno polje d.o.o. Gracanica (http://www.zlatno-polje.com), MilkoS Sarajevo (http://milkos.ba/web/), Tanasic d.o.o. Bijeljina (http://www.tanasic.net/), koji će posjetiti štandove talijanskih izlagača i sudjelovati na inicijativi koja će ih informirati o talijanskoj proizvodnji iz poljoprivrednog sektora.

Zemlja partner ovogodišnjeg, 83. po redu, poljoprivrednog sajma u Novom Sadu je Republika Italija.

Ovaj sajam, na kojem učestvuju proizvođači i korisnici poljoprivrednih mašina, mašina i tehnologije za proizvodnju mlijeka, proizvoda za stočarstvo, proizvoda prehrambene industrije, mašina za preradu hrane, ambalaže kao i operateri sektora obnovljivih izvora energije, predstavlja jednu od najvažnijih sajamskih manifestacija iz poljoprivrednog sektora u regiji.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave