Seminar: Kako dostići top formu kompanije

29.01.2010. 12:00 / Izvor: eKapija.ba
Seminar: Kako dostići top formu kompanije

Cilj seminara je upoznavanje sa praktičnom primjenom IIOSS metodologije (IIOSS SEIJUKU Model životnog ciklusa kompanije) u cilju poboljšanja efikasnosti rada kompanija na putu ka dostizanju Top Forme /SeiJuku.

Privredna komora Kantona Sarajevo i "Probenefit Consalting" organizuju seminar na temu: "Kako dostići top formu kompanije", koji se održava 09. februara/veljače, sa početkom u 10.00 sati u zgradi Komore.

Seminar je namijenjen direktorima, menadžerima, poduzetnicima, vlasnicima, savjetnicima, upravnom i nadzornom odboru, konsultantima, i dr.

Cilj seminara je upoznavanje sa praktičnom primjenom IIOSS metodologije (IIOSS SEIJUKU Model životnog ciklusa kompanije) u cilju poboljšanja efikasnosti rada kompanija na putu ka dostizanju Top Forme /SeiJuku. Polaznici će usvojiti znanja i vještine IIOSS metodologije, dijagnoze i terapije kompanije, kao i transformaciono savjetovanje.

Partner: Agencija za poslovno savjetovanje Probenefit Consulting Sarajevo. Agencija sarađuje sa klijetima iz BiH i regiona. Specijalnost su strategije i poslovni razvoj /transformacije, kao i trening iz poduzetništva i menandžmenta.

Predavač: Mr.Emir Medanhodžić, IIOSS individualni partner za Bosnu i Herzegovinu i poslovni savjetnik. Certificirani savjetnik GTZ /SDC,CBI,EU TaC, REDAH, svršenik MIT (Executive MBA) Ekonomskog fakulteta u Sarajevu.

Program seminara:

- Model životnog ciklusa kompanije

- Organizacijski Model (10 karakteristika)

- Karakteristike životnih faza

- Zidovi na prelasku faza (Kabe)

- Četiri osnovne dimenzije organizacijskih ponašanja

- Procjena zdravstvenog statusa kompanije

- Liječenje zdavstvenih simptoma kompanije

- Procjena organizacione kulture

- Transformacija Kompanije

Kotizacija za jednog polaznika:

Članice Komore: 150 KM, tri i više polaznika iz iste kompanije 120 KM

Nečlanice Komore: 180 KM, tri i više polaznika iz iste kompanije: 150 KM

Kotizacija se uplaćuje na žiro račun komore: Raiffeisenbank bank BiH 1610000004560078, Javni prihod 722599. U kotizaciju su uključena predavanja, pisani materijal i potvrda o učešću na seminaru, sendvič i osvježenje. U cijenu nije uključen PDV.

Detaljnije informacije o seminaru možete dobiti na tel. u Komori 250-117, 250 106 ili na email: lejlah@pksa.com.ba ili rusmiram@pksa.com.ba .

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave