Webinar "Artificial Intelligence/Umjetna inteligencija – uvod i diskusija"

21.07.2020. 11:36 / Izvor: Akta.ba
Webinar 'Artificial Intelligence/Umjetna inteligencija – uvod i diskusija'

Webinar će se održati u četvrtak, 23.07.2020. godine s početkom u 14:00 sati.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u suradnji sa organizacijom i-dijaspora u okviru projekta i-platform / Dijaspora za razvoj Bosne i Hercegovine organizira webinar na temu "Artificial Intelligence / Umjetna inteligencija – uvod i diskusija".

Tema webinara

Webinar će se održati u četvrtak, 23.07.2020. godine s početkom u 14:00 sati. Webinar će trajati cca. 60 minuta (30 minuta predavanje i 30 minuta diskusija). 

U okviru webinara biće prezentirane sljedeće teme:

- Šta je to umjetna inteligencija?

- Deep Learning

- Utjecaj na život pojedinca

- AI trendovi u 2020

Predavač na webinaru je gdin. Omer Mujanović, Viši Izvršni direktor za Njemačku i Švicarsku u kompaniji Nokia (Sr. Account Executive Switzerland and Germany at Nokia). Više informacija o radnom iskustvu i referencama predavača možete pronaći na LinkedIn profilu: www.linkedin.com/in/omermujanovic/

Prijava na Webinaru

Online radionica će biti održana putem Zoom aplikacije/platforme. Svim prijavljenim polaznicima će na dan održavanja webinara biti dostavljen link za pristup. Učešće na webinaru je besplatno za sve predstavnike poslovne zajednice i uposlenike bh. kompanija koji izvrše prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca.

Broj mjesta je ograničen na prvih 100 prijavljenih polaznika, zbog čega se preporučuje blagovremena prijava učešća. 

Krajnji rok za dostavljanje prijava je srijeda, 22.07.2020. godine do 14:00 sati.

Sve detalje možete dobiti upitom na mail: edukacija@komorabih.ba. Vaša kontakt osoba za sve dodatne informacije je Mirza Konjo, Saradnik za edukaciju u VTK/STK BiH (mirza.konjo@komorabih.ba ili 033/566-200 i 033/566-204).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave