Webinar: Unaprjeđenje efikasnosti poslovanja primjenom Lean menadžment principa

27.10.2020. 10:23 / Izvor: Akta.ba
Webinar: Unaprjeđenje efikasnosti poslovanja primjenom Lean menadžment principa

Lean menadžment je poslovni pristup koji obuhvata upravljanje i unaprjeđenje cijelog lanca proizvodnje.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar „Unaprjeđenje efikasnosti poslovanja primjenom Lean menadžment principa“, koji se planira održati putem Zoom online platforme 26.11.2020. godine.

Lean menadžment je poslovni pristup koji obuhvata upravljanje i unaprjeđenje cijelog lanca proizvodnje ili pružanja usluga, od narudžbe pa do isporuke proizvoda ili usluge krajnjem kupcu, te je primjenjiv u svim granama privrede odnosno u proizvodnim preduzećima, uslužnim djelatnostima, finansijskim institucijama, zdravstvenim ustanovama, školstvu, javnoj upravi, u velikim i malim preduzećima i sl.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 150,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara. Više informacija o webinaru možete pronaći u priloženom pozivu.

Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije  do 23.11.2020. godine do 16:00 sati. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacije  učesnici će dobiti link za pristup webinaru. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave