Prodaja i prodajne vještine - jednostavni prodajni recepti svjetskih korporacija

30.10.2020. 08:50 / Izvor: Akta.ba
Prodaja i prodajne vještine - jednostavni prodajni recepti svjetskih korporacija

Webinar ima za cilj da pruži informacije o elementima prodajnog ciklusa po uzoru na svjetske prodajne korporacije.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira webinar "Prodaja i prodajne vještine-jednostavni prodajni recepti svjetskih korporacija uz fokus ka postkriznim periodima“, koji će biti održan putem Zoom online platforme 12.11.2020. godine.

Webinar ima za cilj da pruži informacije o elementima prodajnog ciklusa po uzoru na svjetske prodajne korporacije i kako iste primjeniti u vlastitom prodajnom poslu, sa dodatnim fokusom na krizno prodajno komuniciranje u procesima drugačijim od uobičajenih okolnosti. Više informacija o webinaru možete naći u priloženom pozivu.

Kotizacija za učešće na webinaru iznosi 100,00 KM+PDV, a za 2 i više polaznika iz iste organizacije odobrava se popust od 10%. U cijenu su uključena stručna predavanja i prezentacije sa webinara.

"Molimo Vas da, ukoliko ste zainteresirani za učešće na webinaru, izvršite prijavu popunjavanjem online prijavnog obrasca najkasnije do 09.11.2020. godine do 16:00. Nakon izvršene prijave, neophodne informacije za uplatu kotizacije će biti dostavljene svim prijavljenim učesnicima. Neposredno prije početka edukacija, učesnici će dobiti link za pristup webinaru", kazali su.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 033/566-201 i 033/566-200.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave