Konferencija "CEFTA u pandemiji: Dostignuća i izazovi"

10.12.2020. 14:54 / Izvor: Akta.ba
Konferencija 'CEFTA u pandemiji: Dostignuća i izazovi'

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se tradicionalni događaji u okviru CEFTA sedmice 2020 odvijati na virtualnim platformama od 14. do 17. decembra 2020. godine.

Vanjskotrgovinska/Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještava da će se tradicionalni događaji u okviru CEFTA sedmice 2020, pod predsjedavanjem Bosne i Hercegovine, a u organizaciji CEFTA Sekretarijata odvijati na virtualnim platformama od 14. do 17. decembra 2020. godine.

CEFTA sedmica počet će službenim sastancima CEFTA, a zaključit će se konferencijom "CEFTA u pandemiji: Dostignuća i izazovi". Konferencija će odžati 17. decembra 2020. godine virtuelno, a okupit će predstavnike država članica CEFTA-e, poslovne zajednice i međunarodnih organizacija kako bi razgovarali o trgovinskim implikacijama pandemijske situacije za države članice CEFTA-e, izazovima i mogućnostima za ekonomski oporavak koji predstoji.

Više informacija o predstojećoj CEFTA semici, link za registraciju i program konferencije, dostupni su ovdje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave