Prijavi se na besplatnu radionicu UI/UX Design u INTERA TP-u

23.11.2021. 11:29 / Izvor: Akta.ba
Design

Bilo da koristite omiljenu mobilnu aplikaciju, bilo da čitate vijesti na web portalu ili da sami kreirate sadržaj za svoju web stranicu, vašu pažnju će privući atraktivan i funkcionalan dizajn.

Bilo da koristite omiljenu mobilnu aplikaciju, bilo da čitate vijesti na web portalu ili da sami kreirate sadržaj za svoju web stranicu, vašu pažnju će privući atraktivan i funkcionalan dizajn. Iza njega stoje sati rada i posvećenosti UI/UX dizajnera, osoba čije je zanimanje sve popularnije i traženije na tržištu rada. Upravo zato INTERA Tehnološki Park u subotu, 04.12.2021. godine s početkom u 9h u svojim prostorijama organizira šestosatnu radionicu UI/UX Design. Sudjelovanje na radionici potpuno je besplatno budući da se ista organizira kroz projekt 2CODE sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Na ovoj radionici polaznici će imati priliku unaprijediti osnovna znanja iz područja UI/UX dizajna te kroz praktičan rad u Figmi nadograditi vlastiti portfolio. Svoje znanje s njima će podijeliti Mirna Martinović koja već godinama svoju karijeru gradi radeći kao UI/UX dizajner u lokalnom IT poduzeću, ali i kroz freelancing angažmane.

Za potrebe efikasnijeg praćenja radionice potrebno je poznavati osnove UI/UX-a i korištenja najosnovnijih funkcija nekih UI/UX alata, a prednost je poznavanje rada u Figmi. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na linku do srijede, 1.12.2021. godine do 12h, a u obrascu je važno navesti razinu znanja UI/UX dizajna te priložiti primjerak vlastitog rada. Nakon zatvaranja prijava, zbog ograničenih kapaciteta i s ciljem zadržavanja kvalitete radionice, provest će se selekcijski postupak u kojem će se razmotriti kriterij znanja UI/UX dizajna, a prednost će dobiti korisnici coworking prostora Code Hub-a Mostar, a potom nezaposleni i studenti. Svi zainteresirani će informaciju o ishodu selekcijskog postupka dobiti na e-mail adresu, a INTERA Tehnološki Park će organizirati besplatan taxi prijevoz za sve sudionike iz središta grada.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave