Edukacija "ŠKOLA POREZA"

29.04.2022. 09:21 / Izvor: Akta.ba
škola poreza

Konsultantska kuća FEB d.d. Sarajevo nakon uspješno provedenih edukacija kao što su: Porezna akademija, abc Knjigovodstvo, excel za računovođe/revizore…, organizuje novu edukaciju pod nazivom ”Škola poreza”.

Konsultantska kuća FEB d.d. Sarajevo nakon uspješno provedenih edukacija kao što su: Porezna akademija, abc Knjigovodstvo, excel za računovođe/revizore…, organizuje novu edukaciju pod nazivom ”Škola poreza”.

Dopustite da vas učinimo malim stručnjacima u poznavanju i praktičnoj primjeni poreznih propisa. Steknite  i usavršite svoje znanje iz oblasti direktnih i indirektnih poreza, kao i velikog broja obaveznih parafiskaliteta.

Projekat ”Škola poreza” predstavlja online interaktivnu edukaciju u kojoj će se učesnicu upoznati sa aktuelnim odredbama iz poreznih propisa koji se odnose na primjenu direktnihi indirektnih poreza: ​

  • Direkni porezi u FBiH
    • Zakon o porezu na dohodak
    • Zakon o porezu na dobit
  • Indirektni porezi u BiH
    • Zakon o PDV-u
    • Zakon o akcizama
    • Zakon o carinskoj politici
  • Parafiskaliteti

U nastavku prenosimo utiske naših polaznika sa ranijih edukacija u organizaciji Konsultantske kuće FEB d.d.:

“U moru nekih certifikata i diploma, meni je Porezna akademija najdraža obuka. Sa lakoćom sam i išla i vraćala se, bez obzira na radni dan. Konkretni problemi s kojima se susreće računovoda u svakodnevnom radu, informacije do kojih nije lako doći a da su dovoljno pouzdane. Mnogo korisno, dobro organizovano. Sve pohvale timu i predavaču.”

“Vezano za Poreznu akademiju, želim da Vam se zahvalim na dobro pripremljenim prezentacijama i još boljem izlaganju. Super je osmišljen koncept, gdje se izlažu teme i daju odgovori na situacije koje se dešavaju u praksi. S obzirom da sam početnik u ovoj oblasti oko poreza i doprinosa sada nakon završetka mogu reći da sam obogatila svoje znanje i radno iskustvo saznanjima iz ovih oblasti. Takođe grupa je bila super, mix ljudi iz raznih oblasti.”

“Porezna akademija je jedno super iskustvo za mene. Predavač jasno i koncizno izlaže,te je jako susretljiv u davanju odgovora.Nadam se da ćemo imati priliku opet da se družimo na nekim sličnim i jednako ineteresantnim edukacijama.”

 

Broj mjesta je ograničen, te je potrebna online prijava. Prijave traju do 08.5.2022. godine.

Prijava na radionicu

 

OSTALE INFORMACIJE

Cijena po edukaciji: 450,00 KM sa PDV-om

Datum održavanja: 9.5. – 13.05.2022. godine

Trajanje po edukaciji: pet dana

Satnica: 12:00 – 14:00

Mjesto održavanja: Online putem Zoom platforme

Broj polaznika  je ograničen.

Prijava na radionicu

Sve potrebne informacije na telefone:
060/340-9368 i 033/ 215-802

email: pitanja@feb.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave