Poziv na online radionicu Agilna transformacija poslovanja

19.09.2023. 14:45 / Izvor: Akta.ba
Poslovanje

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira online radionicu na temu "Agilna transformacija poslovanja".

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine organizira online radionicu na temu „Agilna transformacija poslovanja“ koja će se održati u četvrtak, 28.09.2023. godine putem Zoom platforme.

Cilj radionice je da se polaznici osposobe da samostalno ili uz vanjsku asistenciju poboljšaju način na koji poslovno ili projektno planiraju.

Radionica je namijenjena za sve sektore gospodarstva, vlasnike, direktore, projektne menadžere i rukovoditelje poduzeća koja pružaju intelektualne usluge, bilo da je riječ o IT poduzećima (onima sa vlastitim softverskim proizvodom kao i agencijama), ili drugim pružateljima intelektualnih usluga kao što su konzultanti, projektanti, prevodioci, pružatelji edukacija i sl.

Polaznici će se upoznati s konceptima poslovne agilnosti i vrijednosti za kupca. Na razumijevanje tih koncepata nadogradit će se razumijevanje feedback loopa (petlje povratne veze) kao strukture učenja te metode uspostave feedback loopa pomoću agilnih okvira rada Scrum i Kanban.

U sklopu radionice, polaznici će se upoznati s osnovnim alatima i konceptima agilnog poslovnog planiranja kao što su Business Model Canvas, Customer Value Canvas te Objectives and Key Results (OKR).

Kotizacija za sudjelovanje na webinaru iznosi 100KM+PDV (117KM), a uključuje materijal predavača u elektronskoj verziji i certifikat Vanjskotrgovinske komore BiH.

Svi zainteresirani za uvođenje inovativnih metoda rada i poslovnog planiranja fokusiranog na isporuku vrijednosti kupcu mogu se prijaviti putem ONLINE PRIJAVNOG OBRASCA najkasnije do 27.09.2023. godine do 10:00 sati.

Više informacija o predavaču i temama koje će se obraditi možete pronaći u Programu događaja.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na telefon: 036/333 651 ili e-mail andela.rajic@komorabih.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave