Prilika za žene u komunikacijskoj industriji

Otvorene prijave za drugu sezonu Rising Star Akademije Woman.Comm Cluba

13.03.2024. 08:03 / Izvor: Akta.ba
woman.com akademija

Woman.Comm Club sa ponosom objavljuje otvaranje prijava za drugu sezonu Rising Star Akademije.

Woman.Comm Club sa ponosom objavljuje otvaranje prijava za drugu sezonu Rising Star Akademije, namijenjene ženama koje studiraju ili rade u polju komunikacijske industrije, a koje žele unaprijediti svoje vještine uz iskusne mentorice. 

Ovogodišnja akademija održati će se na lokaciji Kolodvorska 9 - ters event space i odvijati će se u dvije faze. Prva faza obuhvata predavanja mentorica od 27. aprila do 01. juna, nakon čega će uslijediti druga faza, od 01. juna do 01. augusta, tijekom koje će sudionice raditi na zadanim projektima uz podršku mentorica u određenim oblastima. U obe faze akademije, osim mentorica iz BiH, projektu se pridružuju i regionalne mentorice.

Rising Star Akademija, mentorski program Woman.Comm Cluba, dizajniran je s ciljem pružanja podrške mladim ženama u komunikacijskoj industriji kako bi postale sljedeće zvijezde marketinga, medija i PR-a. 

rising star

U prošloj sezoni, akademija je zabilježila izuzetan uspjeh, okupivši 15 sjajnih polaznica koje su prezentovale i uradile impresivne, kreativne projekte. Pet najboljih polaznica iz te grupe je osvojilo novčane i druge vrijedne nagrade od partnera na svečanoj gala večeri u sklopu Woman.Comm of the Year nagrađivanja.

Posebna novost ove sezone je uključivanje i live prenosa svih aktivnosti i predavanja akademije, osiguravajući da se potencijalne polaznice iz regije lako prijave i učestvuju u ovogodišnjoj akademiji.

Za sve polaznice akademije, partner Drive Cafe će obezbijediti kafu i ručak tokom trajanja akademije. Raspored predavanja će biti objavljen uskoro, a predavanja će se održavati svake subote u navedenom periodu trajanja akademije.

Prijave su otvorene do 19. aprila 2024. godine. Formular za prijave te dodatne informacije o uslovima, cijenama prijave i programu akademije možete pronaći na web stranici.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na email adresu: contact@womancomm.club .

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave