Seminar: "Ubrzavanje rasta i razvoja kompanija u vlasništvu žena u BiH"

24.03.2015. 08:35 / Izvor: eKapija.ba
Seminar: 'Ubrzavanje rasta i razvoja kompanija u vlasništvu žena u BiH'

Ovim seminarom i panel diskusijom cilj je omogućiti direktnu razmjenu poslovnih iskustava žena poduzetnica i kreirati platformu koja će markirati najveće probleme sa kojima se u svom radu susreću žene poduzetnice.

U cilju pružanju konkretne podrške razvoju ženskog poduzetništva u Bosni i Hercegovini, Institut za edukaciju Vanjskotrgovinske komore Bosne i Hercegovine, u saradnji sa USAID-Sida GOLD Projektom  i Asocijacijom poduzetnica u Bosni i Hercegovini “One”, organizira seminar i panel diskusiju na temu: “Ubrzavanje rasta i razvoja kompanija u vlasništvu žena u Bosni i Hercegovini”.

Seminar će se održati 31.03.2015. godine u prostorijama Komore (Branislava Đurđeva 10, Sarajevo) sa početkom u 11:00 sati.

Ovim seminarom i panel diskusijom cilj je omogućiti direktnu razmjenu poslovnih iskustava žena poduzetnica i kreirati platformu koja će markirati najveće probleme sa kojima se u svom radu susreću žene poduzetnice, a na osnovu toga, definisati i konkretne smjernice daljeg djelovanja kroz uzajamno uvezivanje i neophodnu edukaciju za kvalitetno i uspješno obavljanje poslovnih aktivnosti.

U sklopu seminara će biti predstavljen program podrške koji je dostupan privatnom sektoru u okviru GOLD-a, te detalji pristupa grant sredstvima.

Zainteresovane za učešće na seminaru potrebno je da svoj dolazak potvrde najkasnije do 27.03.2015. godine na e-mail adresu: elma.kovacevic@komorabih.ba.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave