Seminar: Upravljanje projektima uz Microsoft Office Project

19.02.2016. 10:28 / Izvor: Akta.ba
Seminar: Upravljanje projektima uz Microsoft Office Project

Seminar je namijenjen osobama koje žele naučiti koristiti Microsoft Project kao alat za podršku planiranju i upravljanju, inženjerima, projektantima računalnih mreža, programerima, analitičarima...

Upravljanje projektima uz Microsoft Office Project

Datum: 17.03.2016., Hotel Sarajevo, Sarajevo

 Opis seminara:

Microsoft Office Project je program koji omogućuje suvremenom manageru da stečena znanja primjeni na novi i učinkovitiji način. Seminar je namijenjen osobama koje žele naučiti koristiti Microsoft Project kao alat za podršku planiranju i upravljanju.

Na seminaru će polaznici izrađivati konkretne pokazne projekte iz prakse.

Pristup obradi gradiva je interaktivan, konstruktivistički i participativan. Od polaznika se očekuje aktivno sudjelovanje, otvorena komunikacija i kreativan doprinos.

Program predavanja predstavlja rad MS Projekta u rješavanju problema i uskih grla u poslovanju tvrtke na aktualnim primjerima.

Koristi koje program pruža polaznicima:

Cilj seminara je polaznicima olakšati  rješavanje svakodnevnih zadataka s kojima se susreću u rukovođenju projektima, ili u poslovanju općenito, te im pružiti alat koji će olakšati i ubrzati njihov rad i uočavanje mogućih problema.

Microsoft Office Project omogućava lakše vođenje i definiranje projekata, lakše snalaženje u pregledavanju obavljenih obaveza i zadataka kao i učinkovito planiranje nadolazećih.

Po završetku programa, polaznici će:

  • se osposobiti za: kreiranje terminskog plana projekta, organiziranje projekta, optimizacija projekta
  • moći: strukturalno razraditi rezultat projekta u isporuke, definirati aktivnosti i nositelje aktivnosti
  • biti u stanju: definirati opseg projekta, procijeniti vrijeme i potrebne resurse za izvedbu projekta, u potpunosti koristiti sve mogućnosti Microsoft Office Projekta koji im omogućava lakši i uspješniji rad
  • pravovremeno prepoznavanje: mogućih poteškoća u realizaciji projekata, potreba za ažuriranjem projekata, rješavanje sukoba među materijalima

Metode rada:

  • prezentacija teorije
  • razgovor
  • analiza dosadašnjih iskustava
  • analize primjera
  • planiranje projekata
  • individualan rad i rad u grupama na konkretnim zadacima
  • praktičan rad na računalima u alatu Microsoft Office Projectu

Kome je program namijenjen:

Seminar je namijenjen osobama koje žele naučiti koristiti Microsoft Project kao alat za podršku planiranju i upravljanju, inženjerima, projektantima računalnih mreža, programerima, analitičarima, kao i svim osobama zaduženim za vođenje projekata te članovima projektnih timova unutar organizacije ili pojedine organizacijske jedinice.

Predavač na seminaru:

mr.sc. Franjo Borović, viši je predavač na katedri za ICT i financije, Zagrebačke škole ekonomije i managementa (ZSEM). Carnet i ECDL je koordinator, te ECDL ispitivač i voditelj ZŠEM-ovog ECDL testnog ispitnog centra. Voditelj je projekta informacijskog sustava ZSEM IS.

Položio je pedagoško psihološku skupinu predmeta na pedagoškoj akademiji i PMF_u i državni stručni ispit kod agencije za strukovno obrazovanje. Položio je E-learning akademiju – ELA smjer Management i ostvario certifikat za područja strateškog planiranja uvođenja e-learninga, uspostavu i primjenu odgovarajućih organizacijskih modela za e-learning te odgovarajućih modela odabira tehnologije. Položio je  i lokalnu Cisco akademiju po programu Cisco akademije mrežnih tehnologija (Specijalist za računalne mreže). Na matičnom fakultetu upisao je poslijediplomski studij “Menadžment poslovnih sustava”, smjer Korporativno upravljanje, gdje je i magistrirao na temu Primjena mobilnog učenja u Hrvatskoj te stekao akademski naziv MAGISTAR ZNANOSTI iz znanstvenog područja društvenih znanosti, znanstveno polje informacijske i komunikacijske znanosti, grana informacijski sustavi i informatologija.

Uz materinji hrvatski jezik, tečno govori engleski i makedonski jezik.

Informacije i prijave:

Kotizacija za seminar iznosi 160 € + PDV. U iznos su uračunati materijali za seminar, stručna literatura, certifikat o usavršavanju, ručak i osvježenje.

Na kraju programa sudionici će dobiti certifikat izdan od strane Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta (ZŠEM) kao priznanje za sudjelovanje na ovom programu.

Naklada MATE d.o.o. svim sudionicima seminara poklanja knjigu FORMULE USPJEHA ZA NOVO DESETLJEĆE!

Prijave se primaju do 15.03.2016.

Odobravamo popust „3 za 2“, za dvoje polaznika iz iste tvrtke, treći polaznik seminar prati GRATIS!

Broj polaznika je ograničen!

Letak seminara te obrazac za prijavu možete preuzeti OVDJE ili nas kontaktirajte na dolje navedene kontakte. Također, za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

Više informacija:

Naklada MATE d.o.o.

Tel/fax: +387(0) 36 885 057

Mob:     +387(0) 63 472 847

naklada.mate@infoneum.com

www.naklada-mate.ba

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave