Regionalni sajam namještaja "Sarajevo4Walls" od 14. do 16. aprila u Zetri

11.04.2017. 08:29 / Izvor: Akta.ba
Regionalni sajam namještaja 'Sarajevo4Walls' od 14. do 16. aprila u Zetri

Cilj sajma je biti posrednik između proizvođača i kupaca, ponude i potražnje.

Prvi regionalni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije pod nazivom "Sarajevo4Walls" održat će se od 14. do 16. aprila u Olimpijskoj dvorani "Juan Antonio Samaran" (Zetra).

Na prostoru od 6.000 m2 više od 40 proizvođača namještaja, keramike, blindiranih vrata, osvjetljenja i drugih proizvoda iz oblasti prateće industrije, će izložiti proizvode koji su potrebi za opremanje doma "od poda pa do krova", poručuju organizatori iz udruženja "Spiritus".

Cilj sajma je biti posrednik između proizvođača i kupaca, ponude i potražnje, i na taj način, s jedne strane omogućiti posjetiteljima uvid u najnovije evropske i regionalne trendove u opremanju doma, a s druge strane proizvođačima omogućiti prostor za reklamiranje sopstvenih proizvoda, priliku za ostvarivanje potencijalne saradnje, te potaknuti pozitivnu konkurenciju.

Posjetitelji će, na dan sajma, biti u mogućnosti direktno komunicirati sa proizvođačima, u cilju najefikasnijeg i najbržeg pronalaska idealnog proizvoda.

Sajmu će prisustvovati i kompanije koje se bave građevinarstvom, koje će predstavljati svoje trenutne i buduće projekte (stambene i poslovne centre, hotele), arhitektonski i dizajnerski studiji, a vršit će se i demonstracije dvije vrste "pametnih soba", jedna hotelskog tipa, a druga kućnog tipa za privatne korisnike.

Iz organizacije još najavljuju da će se na Sajmu, koji se održava po prvi put, predstaviti i nekoliko kompanija koje do sada nisu učestvovale na događajima ovakvog tipa, tako da će građani imati priliku pogledati njihovu ponudu u ovakvom okruženju.

Svi proizvodi, planirani za izlaganje su posebno kreirani u tu svrhu, tako da će se posjetitelji moći upoznati sa najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja, podova, PVC stolarije, grijanja, uređenja enterijera (zavjese, madraci, stolarija, rasvjeta) i eksterijera, kao i trendove u oblasti gradnje doma. Pored toga nekoliko kompanija će predstaviti inovacije i trendove u proizvodnji blindiranih vrata.

Za sve posjetitelje, kreirani su posebni popusti i nagradne igre, a ulaz na Sajam je besplatan.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave