Pet kompanija izlagača

Uspješno učešće Impakt biznisa na ovogodišnjem sajmu "Sarajevo4Walls"

15.05.2023. 15:14 / Izvor: Akta.ba
Impakt biznisi

mpakt biznisi postigli su veliki uspjeh učešćem na ovogodišnjem sajmu Sarajevo4Walls.

Impakt biznisi postigli su veliki uspjeh učešćem na ovogodišnjem sajmu „Sarajevo4Walls“. Pet kompanija izlagača „Kabinet“, „Studio Elosso“, „VEMI LUX“, „Cut&Stitch“ i „FELAH STUDIO“ uspješno su se predstavili i ostvarili nove saradnje, prodali značajnu količinu proizvoda, a neki od njih proširili poslovanje na druga tržišta.

Kućice za ljubimce kompanije „Kabinet“ uskoro će se moći pronaći u nekim specijaliziranim trgovinama. Osim kućica za ljubimce, „Kabinet“ se bavi proizvodnjom pločastog namještaja.

FELAH STUDIO“ bio je prava senzacija sa foteljama tradicionalnog jugoslavenskog dizajna s printom heklanog miljea na naslonjaču.

Studio Elosso“ predstavio je svoju prvu kolekciju namještaja za hodnik – Avid. Kolekcija se sastoji od tri proizvoda: ogledala, konzolne police i hokera, a sve je izrađeno od punog hrastovog drveta, uz ekološki prihvatljiva ulja.

Impaktov štand posjećivali su i najmlađi, u želji da se poigraju na posebnom SoftPlayCouch-u. Radi se o proizvodu kompanije „Cut&Stitch“, jedinstvenom na bh. tržištu. To je modularni kauč od devet dijelova, koje je moguće preurediti u različite oblike. Osim kauča, tu su bile i različite vrste lazybagova.

Posebnu pažnju posjetilaca privukle su i dekorativne zidne letvice kompanije „VEMI LUX“. Radi se o letvicama dostupnim u dva furnira – američki orah i evropski hrast.

Priliku za besplatno izlaganje na ovom važnom međunarodnom događaju, sajmu namještaja „Sarajevo4Walls“ kompanije „Kabinet“, „Studio Elosso“, „Vemi Lux“, „Cut&Stitch“ i „FELAH STUDIO“ dobile su zahvaljujući organizatorima. Sajam je održan u Olimpijskoj dvorani Zetra i trajao je od 11. do 14. maja.

Investicijska fondacija Impakt nastavlja raditi sa ciljem unapređenja poslovanja svojih poduzetnika i podrške razvoju novih ideja i inovacija. Impakt pruža poduzetnicima stručnu i mentorsku podršku, kroz razne programe i radionice. S druge strane, daje finansijsku podršku i savjetovanje u poslovanju, kako bi im omogućio rast i razvoj. Misija je promoviranje i poticanje razvoja poduzetništva u Bosni i Hercegovini te stvaranje održivih poslovnih modela, koji pomažu razvoju društva i privrede.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti