U Ravnom sajam poljoprivredih proizvoda 'Plodovi krša'

05.06.2017. 14:11 / Izvor: Akta.ba
U Ravnom sajam poljoprivredih proizvoda 'Plodovi krša'

Sajam će okupiti poljoprivredne proizvođače iz Hercegovine i ruralnih područja grada Dubrovnika te susjednih zajednica

Dvodnevni sajam poljoprivrednih proizvoda pod nazivom "Plodovi krša" održat će se 9. i 10. lipnja u Ravnom, u okviru projekta "Agrobiznis - oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji".

 Sajam će okupiti poljoprivredne proizvođače iz Hercegovine i ruralnih područja grada Dubrovnika te susjednih zajednica koji će od 9 do 18 sati zajedno prodavati svoje proizvode.

Projekt "Agrobiznis - oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji" financira Europska unija kroz instrument za predpristupnu pomoć (IPA) u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina.

Vrijednost projekta je oko 350.000 eura, a razdoblje implementacije je dvije godine.

U Republici Hrvatskoj aktivnosti vodi Grad Dubrovnik u partnerstvu s Razvojnom agencijom grada Dubrovnika, Informestom iz Italije, Kinookusom i Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

U Bosni i Hercegovini nositelj projekta je Općina Ravno, a partneri Okusi Hercegovinu i Oxfam, uz stručnu pomoć Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave