MICOM BH organizuje intenzivnu školu optike

14.09.2017. 09:43 / Izvor: Akta.ba
MICOM BH organizuje intenzivnu školu optike

MICOM BH d.o.o. u saradnji sa Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu I OPTIKUM d.o.o. za Vas organizuje intenzivnu školu optike.

MICOM BH d.o.o. u saradnji sa Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu I OPTIKUM d.o.o. za Vas organizuje intenzivnu školu optike za osposobljavanje za rad na fiber optičkim instalacijama.

Škola u trajanju od šest dana, preko 24 sata predavanja i obuke sa teoretskim i praktičnim dijelom, omogućava polaznicima praktično razumijevanje i vještine za kvalitetan dizajn, instalacije i održavanje fiber optičkih mreža. Škola polaznicima obezbjeđuje znanje primjenjivo u aplikacijama za telekom, širokopojasne i veće i manje lokalne mreže i FTTH. 

Škola je namijenjena polaznicima koji žele naučiti kako da spajaju optičke kablove, postavljaju konektore, testiraju i rješavaju probleme na fiber optičkim mrežama, a radi povećanja efikasnosti, pouzdanosti i smanjenja troškova zastoja u mrežnom saobraćaju.

Polaznicima nisu neophodna predznanja o fiber optičkim mrežama, škola je namijenjena svim zainteresovanim koji svoju karijeru žele započeti ili nastaviti u poslu sa fiber optičkim mrežama, te je mogu pohađati polaznici svih trenutnih profila i zanimanja.

Škola će se organizirati u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu, a termini održavanja su SUBOTOM od 11:00 do 15:30, a trajanje je ukupno šest subota.

Prvi termin i početak rada škole je predviđen za 30. septembar 2017. sa trajanjem do 04. novembra 2017., a naredni termini će biti posebno oglašeni.

Školarina iznosi 600,00 KM + PDV po polazniku, a uključuje predavanja, literaturu, radne materijale, kafu i pića tokom pauza. 

Za prijave dva i više polaznika iz iste firme obezbjeđujemo popust od 10%. 

Za učenike, studente i fizička lica koja sama plaćaju školarinu popust iznosi 15%.

Iznos školarine (ukupno 702,00 KM sa uračunatim PDV-om) je potrebno uplatiti na transakcijski račun kod Raiffeisen bank d.d., broj računa 1610000086180049 sa naznakom ZA ŠKOLU OPTIKE.

Svaki polaznik će na početku škole dobiti potrebnu literature, a na kraju certifikat o pohađanju. Broj polaznika je ograničen. Program je okviran i može se prilagoditi potrebama polaznika, te se po potrebi može skratiti ili produžiti. 

Školu će voditi predstavnici kompanije MICOM BH d.o.o., profesori sa Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu i predstavnici kompanije OPTIKUM d.o.o. 

Program rada škole je naveden u pozivnici u prilogu.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave