Poziv za učešće na edukaciji "Stručnjak za EU fondove"

02.07.2018. 14:08 / Izvor: Akta.ba
Poziv za učešće na edukaciji 'Stručnjak za EU fondove'

U toku edukacije polaznici će imati priliku da se upoznaju sa svim otvorenim EU programima, relevantnim za preduzeća i druge institucije u BiH.

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine u saradnji sa kompanijom PlanB d.o.o. koja je predstavnik VCC fondacije iz Poljske, organizira specijalistički program edukacije na temu "Stručnjak za EU fondove". Program edukacije omogućava polaznicima sticanje neophodnih teoretskih i praktičnih znanja o EU programima u okviru kojih potencijalni polaznici iz Bosne i Hercegovine mogu prijaviti projektne prijedloge.

U toku edukacije polaznici će imati priliku da se upoznaju sa svim otvorenim EU programima, relevantnim za preduzeća i druge institucije u Bosni i Hercegovini odnosno IPA II i HORIZON 2020, COSME program kao i ostalim EU programima. Ovaj program edukacije će omogućiti polaznicima da provedu najveći dio vremena radeći praktične vježbe na konkretnim projektnim prijedlozima od njihovog interesa, uz podršku experta iz oblasti pripreme, izrade i implementacije EU projekta.

"EU fund specialist" je certificirani program edukacije gdje će naši polaznici pored neophodnih znanja, steći i međunarodno priznati Europass certifikat, nakon što polože test završne provjere znanja. Specijalistička edukacija se planira održati u periodu od 13. – 17.08.2018. godine u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH.

Cijena pohađanja edukacije po polazniku iznosi 912.17 BAM (bez PDV-a). U cijenu su uračunati polaganje završnog stručnog ispita, knjige, diploma i dodatak diplomi za Vaš Europass, te ručak i osvježenje u pauzama.

Ukoliko ste zainteresirani za učešće, potrebno je da ispunite prijavni obrazac u prilogu, najkasnije do 05.08.2018. godine, i dostavite na email: edukacija@komorabih.ba ili fax: 033/566-205 na osnovu kojih će Vam kompanija PlanB d.o.o dostaviti predračun za uplatu. Za sve informacije možete se obratiti na telefon 033/566-200 ili kompanija PlanB d.o.o. 033/951-318.

Poziv

Program

PREUZMI DOKUMENT:
Prijavni obrazac

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave