Najpotpuniji seminar prodaje stiže u Banja Luku

09.10.2018. 09:58 / Izvor: Akta.ba
Najpotpuniji seminar prodaje stiže u Banja Luku

Ovaj seminar isključivo je namijenjen osobama koje se planiraju dodatno razvijati kako lično, tako i profesionalno u svim sferama prodaje.

Najpotpuniji seminar prodaje radnog naziva "Non-stop prodaja" održan je u aprilu ove godine u sarajevskom hotelu Hills kojem je prisustvovalo preko 130 učesnika, a koji su uposleni ili vezani za odjele prodaje kako u bh. kompanijama, tako i regionalnim ali i svjetskim koje imaju svoja predstavništva u BiH. 

Nakon izrazito uspješnog seminara u Sarajevu, ekipa predvođena idejnim tvorcem i Keynote speakerom ove konferencije Kemalom H. Balihodžićem, dolazi u grad na Vrbasu gdje će 22.11.2018. godine, sa početkom u 9 sati održati najpotpuniji seminar namijenjen osobama koje su na bilo koji način vezane za prodaju.

Pored Balihodžića koji će govoriti o psihologiji kupca, tehnikama prodaje, moći pregovaranja, jedan dio konferencije bit će posvećen i prodaji putem interneta sa akcentomna na društvene mreže. Svoje znanje i vještine o digitalnoj prodaji predstavit će Harun Bavčić, Digital Expert & CDO. Gost predavač bit će banjalučanin Đurica Štula, preduzetnik i muzičar. Također, u drugom dijelu seminara analizu o potražnji/ponudi poslova iz oblasti prodaje predstavit će Sandra Hurtić, HR manager agencije za zapošljavanje zaposli.se

Ovaj seminar isključivo je namijenjen osobama koje se planiraju dodatno razvijati kako lično, tako i profesionalno u svim sferama prodaje. Onima koji su željni da kreiraju još veće poslovne aranžmane, nove ugovore i da razvijaju odjel prodaje u kompanijama uopšte. Te onima koji traže poticaj za daljnji razvoj u samostalnoj karijeri uz razvoj u komunikacijskim vještinama, uticaju i asertivnosti.

Seminar će se održati u konferencijskoj sali hotela Jelena, sa početkom tačno u 9 sati.  Svi zainteresirani koji žele uzeti učešće u ovom zasigurno drugačijem seminaru, koji nosi jednu posebnu notu energije, mogu se upoznati sa agendom na www.edu.uptrend.ba. Najaktivniji učesnici imat će priliku osvojiti vrijedne nagrade, a svi učesnici dobit će GET certifikat za učešće u seminaru.

Inače organizator ovog seminara je kompanija UpTrend iz Sarajeva, biznis partner je Agencija za zapošljavanje - zaposli.se. 

Medijski pokrovitelji seminara su Alternativna TV, Nezavisne novine, Led media, te portali banjaluka.com i capital.ba.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave