Veliki interes za Halcomove besplatne seminare

22.04.2015. 13:58 / Izvor: eKapija.ba
Veliki interes za Halcomove besplatne seminare

Seminari su besplatni, tema je vrlo aktuelna - ako ima i Vaše preduzeće potrebu za smanjenjem troškova, možete i Vi učestovati na jednom od seminara.

Više od 30 kampanija se već prijavilo na seminare, koje organizuje Halcom na temu kako smanjiti troškove sa automatizacijom procesa plaćanja. Seminari su besplatni, tema je vrlo aktuelna - ako ima i Vaše preduzeće potrebu za smanjenjem troškova, možete i Vi učestovati na jednom od seminara.  Prvi seminar se je održao juče, 21. aprila u Sarajevu u Poslovnom centru UNITIC, drugi seminar organizujemo 28. aprila u Banja Luci u Hotelu Talija.

Kompanija Halcom d.o.o. Sarajevo je juče, 21. aprila počela sa interesantom edukacijom, kako mogu preduzeća smanjiti troškove poslovanja sa automatizacijom procesa plaćanja. Više od 20 kampanija je učestvovalo na seminaru. Ako je i Vaše podruzeće zainteresovano za smanjivanje troškova poslovanja ovu besplatnu priliku možete iskoristiti i Vi.

Drugi seminar će se održati 28. aprila 2015. u Banja Luci u Hotelu Talija.

Seminari su prije svega namijenjeni direktorima preduzeća i rukovodiocima finansijskih i računovodstvenih službi. Jesu stručno-privrednog značaja, a na njima će biti predstavljene prednosti korištenja rješenja Hal E-Bank/B2B i Hal E-Fakture u kompanijama. Finansijska i vremenska ušteda, automatizacija, sigurnost, povećanje efikasnosti i produktivnosti su samo neke od njih.

Hal E-Bank/B2B omogućava povezivanje informacionog sistema velikih pravnih lica (SAP, NAVISION, BAAN, VASCO, SAOP...) sa informacionim sistemom banke za platni promet u zemlji i inostranstvu, te nudi automatsku razmjenu podataka platnih naloga. Komitent ovim rješenjem dobija najveću ažurnost i preglednost sredstava i mogućnost donošenja bržih i kvalitetnijih finansijskih odluka. NPI kanal, pored svoje sigurnosti, omogućava pravnim licima da na najjednostavniji način i  sa vremenskom uštedom pošalju prema bankama naloge za plate putem elektronskih kanala. E-Fakture su računi, koji se generišu, razmjenjuju i obrađuju u elektronskom formatu između dobavljača i kupca. Automatizovanim procesom razmjene faktura, kupci i dobavljači dobijaju niz operativnih i strateških prednosti. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Najave