Dodijeljivanjem "kristalnog hladnjaka" završena nagradna igra "general servisa"

05.09.2008. 12:28 / Izvor: eKapija.ba
Dodijeljivanjem 'kristalnog hladnjaka' završena nagradna igra 'general servisa'

U prostorijama general servisa d.o.o. 01.09.2008. održano je izvlačenje nagrada nagradne igre "Osvoji kristalni hladnjak". Nagradnu igru je organizovao general servis d.o.o. za svoje kupce u prodavnici u ulici Envera Šehovića 54.

Nagradni fond su činile: glavna nagrada - jedinstveni gorenje hladnjak posut s 3500 Swarovski kristala kao i druge nagrade iz asortimana gorenje i utješne nagrade.

Kako se navodi u saopćenju za eKapija.ba, svi kupci koji su ostvarili kupovinu u prodavnici general servisa na adresi Envera Šehovića 54 u Sarajevu u najmanjem iznosu od 100,00 KM ostvarili su pravo za učestvovanjem u nagradnoj igri „Osvoji kristalni hladnjak“. Nakon kupovine u iznosu većem od 100,00KM svaki kupac dobio je nagradni kupon i mogućnost da učestvuje u nagradnoj igri.

U prostorijama general servisa 02.09.2008.godine dobitnik prve nagrade u nagradnoj igri "Osvoji kristalni hladnjak" gdin. Mehmedović Fuad je preuzeo svoj kristalni hladnjak s 3500 Swarovski kristala. Nagradu sretnom dobitniku je uručio direktor general servisa, gdin. Zehid Zahirović i tom prilikom uručio mu i vlasnički list za osvojeni hladnjak i sve njegove pogodnosti.

Gdin. Fuad će zajedno s ostalim vjernim i potencijalnim kupcima general servisa moći koristiti sve pogodnosti nove usluge general servisa pod nazivom „general servis Ti garantuje“ koja kupcima osigurava:

  • Do 10 godina garancije na kućanski aparat
  • Mogućnost zamjene aparata „Staro za novo“ u bilo kojem trenutku
  • Procjenu vrijednosti aparata u bilo kojem trenutku
  • Osjećaj sigurnosti da eventualne intervencije na aparatu tokom njegovog životnog vijeka će obavljati samo i isključivo stručno osoblje general servisa.

Sretnom dobitniku i ostalim dobitnicima nagrada iskrene čestitke od zaposlenih u kompaniji servis d.o.o. i zahvala na ukazanom povjerenju odabirom prodavnice general servisa za mjesto kupovine kućanskih aparata. Lista dobitnika nagrada se može naći na adresi www.general-servis.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza