HT ERONET produžio suradnju s Arena Sportom

12.01.2021. 13:39 / Izvor: Akta.ba
HT ERONET produžio suradnju s Arena Sportom

HT ERONET ovih je dana potpisao novi ugovor o nastavku suradnje s vodećim sportskim kanalom – Arena Sportom.

HT ERONET ovih je dana potpisao novi ugovor o nastavku suradnje s vodećim sportskim kanalom – Arena Sportom i tako korisnicima platforme HOME.TV osigurao uživanje u vrhunskim sportskim natjecanjima tijekom idućih nekoliko sezona.

"Već od ovog tjedna, HOME.TV korisnici moći će pratiti Svjetsko prvenstvo u rukometu, koje se održava u Egiptu od 13. do 31. 1. 2021. godine", navode iz HT ERONET-a.

Produljenjem suradnje s Arena Sportom, HOME.TV korisnici su u mogućnosti pratiti utakmice najjače košarkaške lige na svijetu – NBA, kao i regionalna nogometna natjecanja – Premijer ligu BiH, Hrvatsku nogometnu ligu i Superligu Srbije.

Naravno, tu je i najelitnije nogometno natjecanje svijeta – UEFA Liga prvaka, zatim Liga Europe, te novo natjecanje – Konferencijska liga, koja počinje iduće sezone. Sva tri navedena natjecanja, prenosi upravo Arena Sport, baš kao i talijansku Serie A, francusku Ligue 1, ali i španjolsku La Ligu, otkupljenu za idućih pet godina, počevši od sezone koja kreće u devetom mjesecu ove godine.

"Bilo nam je jako bitno nastaviti suradnju s Arena Sportom, kako bi naši korisnici HOME.TV-a mogli i dalje neometano i opušteno uživati u velikim sportskim natjecanjima, pogotovo u ova vremena kada smo svi zapravo zakinuti za mnogo toga. Jedno je sigurno: sport na HOME.TV-u neće biti problem", poručio je član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu, Tomislav Ruk.

HOME.TV trenutno ima najbogatiji sportski sadržaj na tržištu; uz već spomenuti Arena Sport, tu su još i Sport Klub, Eurosport i HNTV , a od veljače se planiraju i dodatna pojačanja u sadržaju.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza