Stigao je TIDAL: Vodeća muzička platforma dostupna za korisnike Telemacha BH

03.06.2021. 12:24 / Izvor: Akta.ba
Stigao je TIDAL: Vodeća muzička platforma dostupna za korisnike Telemacha BH

TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna streaming platforma, od danas je dostupna za Telemach BH korisnike.

TIDAL, vodeća globalna muzička i zabavna streaming platforma, od danas je dostupna za Telemach BH korisnike.

Telemach BH korisnici sada mogu da uživaju u preko 70 miliona pjesama svih muzičkih žanrova strane i domaće muzike, hiljadama pažljivo odabranih muzičkih playlista i u preko 250.000 videa vrhunskog kvaliteta, sve to bez reklama, online i offline režimu. TIDAL sadržajima korisnici mogu da pristupe preko mobilnog telefona, tableta, računara, SMART TV-a i Bluetooth uređaja.

Osim zvuka vrhunskog kvaliteta, koji je dostupan u TIDAL Premium paketu, HiFi paket pruža najbolji zvuk bez gubitaka uz dodatke Master Quality Audio (MQA), Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, dok su Family paketi namijenjeni za do 6 članova porodice.

TIDAL nudi i personalizovane muzičke preporuke i omogućava korisnicima da kreiraju sopstvene audio i video playliste. Pored muzičkih, dostupni su i ekskluzivni video sadržajimuzički spotovi, ali i nastupi uživo muzičkih zvijezda, intervjui sa njima, podcasti, preslušavanje novih albuma, druženje i upoznavanje sa izvođačima. 

Usluga TIDAL Premium je uključena u EON Premium i EON Premium Duo paket.

Korisnici koji u periodu do 31.08. ugovore trajanje pretplatničkog ugovora za neki od EON Light i Full paketa sa televizijom i internetom, kao i televizijom, internetom i telefonijom dobijaju TIDAL Premium 2 godine promotivno. 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza