internet je krucijalna tehnologija

Telemach BH, dobitnik priznanja Digital Cup na Social Media Summitu

22.05.2023. 13:01 / Izvor: Akta.ba
telemach

Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije Telemach BH u Sarajevu je 18. i 19. maja održan Social Media Summit.

Pod generalnim pokroviteljstvom kompanije Telemach BH u Sarajevu je 18. i 19. maja održan Social Media Summit. Ovaj događaj, u organizaciji agencije Altermedia, omogućio je raznolik uvid u aktuelne teme iz svijeta društvenih mreža, pokrenuo diskusiju i otvorio nove perspektive za razvoj biznisa te postao platforma za uvezivanje stručnjaka, organizacija i pojedinaca kojima su društvene mreže sredstvo za rad i komunikaciju.

"Na osnovu znanja i iskustava koja su tokom Summita s publikom podijelili predstavnici marketinških agencija i kompanija, stručnjaci za društvene mreže, influenceri i kreatori sadržaja iz Bosne i Hercegovine i inostranstva, još jednom smo se uvjerili da je internet krucijalna tehnologija savremenog informacijskog doba i pokretač razvoja cijele jedne industrije okupljene oko društvenih mreža", kazala je Brankica Radivojša, menadžer za kampanje u kompaniji Telemach BH.

Facebook, Twitter, Tik Tok, Instagram, LinkedIn i druge društvene mreže su među najvećim korisnicima interneta na globalnom nivou.

"Sa tačke gledišta vodećeg investitora u digitalizaciju zemlje, koji građanima i poslovnim subjektima Bosne i Hercegovine osigurava pristup najvećim brzinama interneta u regiji, važno nam je biti u toku s posljednjim dostignućima i perspektivama društvenih mreža. Telemach tim individualno i detaljno pristupa svakom komunikacijskom kanalu. Vodimo se istraživanjima i inovativnošću. Naši sadržaji su uvijek interaktivni kako bismo svojih korisnicima koji nas prate putem društvenih mreža osigurali odličan sadržaj", naglasio je Esad Zečević, social media specialist u Telemachu BH.

U okviru drugog izdanja Social Media Summita dodijeljena su priznanja "Digital Cup" pojedincima i organizacijama čije su digitalne kampanje obilježile prošlu godinu. Prema riječima organizatora, nagrađeni su oni koji su "vođeni potrebama tržišta, uložili poseban trud, te svoju kreativnost izrazili maksimalno dobro, a pri tome ostvarili zavidne rezultate". Među dobitnicima ovog priznanja je i Telemach BH za najbolju Facebook kampanju.

"Naš trud rad i inovativnost prepoznali su stručnjaci. Priznanje je dokaz naše posvećenosti ka novim tehnologijama i razvoju istih. Zahvaljujući modernoj, naprednoj tehnologiji, korisnici Telemach BH uživaju u pet puta većim brzinama interneta u odnosu na prosjek na tržištu, koje na GIGA mreži dostižu čak 1 Gbps, što je ogromna prednost za profesionalce na društvenim mrežama. Priznanje nam je podstrek za dalji rast i razvoj ali za dalje napredovanje u svim sferama u kojima djelujemo", zaključila je Belma Muhić menadžer kampanja Telemach BH.

 


 


 


 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza