VRHUNSKI FILMSKI I SERIJSKI SADRŽAJ

Posvećeni inovacijama: Telemach predstavio novi EON Video Klub

13.02.2024. 12:47 / Izvor: Akta.ba
telemach

Kompanija Telemach BH danas je lansirala novi EON Video Klub, koji transformiše iskustvo gledanja filmova i serija u vašem domu.

Kompanija Telemach BH danas je lansirala novi EON Video Klub, koji transformiše iskustvo gledanja filmova i serija u vašem domu svojim modernim i inovativnim interfaceom, preporukama, personalizovanim odabirom sadržaja i funkcijom preuzimanja sadržaja za gledanje offline.

Sve ovo je već dostupno svim EON korisnicima bez dodatnih troškova u okviru EON Video Kluba, sa preko 25.000 naslova filmova, serija i dokumentaraca, čineći Video Klub najvećom platformom videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini.

Novi nivo iskustva gledanja sadržaja 

EON Video Klub pruža još savremeniji pristup načinu na koji publika gleda i doživljava svoje omiljene filmove i serije. Dizajniran je da preporuči najgledaniji, najnoviji, žanrovski sadržaj u skladu sa onim što najviše volite da gledate, zadovoljava ukus svakog pojedinačnog korisnika, nudeći odabrani izbor sadržaja, čineći svaku filmsku večer posebnom.

"Unapređenje EON Video Kluba pokazuje našu posvećenost inovacijama. Naša strategija, fokusirana na budućnost, osigurava nastavak razvoja EON-a, donoseći napredne funkcije i još bogatije iskustvo gledanja našim korisnicima, učvršćujući Telemachovu poziciju lidera u zabavi ‘on demand", rekao je Admir Drinić, generalni direktor kompanije Telemach BH.

eon

Dodavanjem nove mogućnosti preuzimanja sadržaja i gledanja offline na vašem mobilnom telefonu ili tabletu, EON Video Klub pruža mogućnost da svoje omiljene emisije, filmove i serije gledate bilo kada i bilo gdje.

EON platformu je razvio United Cloud, centar za istraživanje i razvoj United Grupe, osiguravajući da višestruko nagrađivani EON nastavi da nudi superiorno korisničko iskustvo, uključujući i sigurno okruženje za djecu EON Kids, kao i Sports mode, između ostalih naprednih funkcionalnosti.

Beskrajna zabava na jednom mjestu

U okviru EON Video kluba možete uživati u vrhunskom filmskom i serijskom sadržaju, o kojem svi pričaju, a dostupni su vam u HBO OD, CineStar Premiere Plus, Pickbox NOW, Hopster, Nick+ National Geographic, Marquee, Nova Plus i mnogim drugim katalozima.

eon

Emina Dervišević, direktorica Sektora za razvoj proizvoda u Telemachu BH je kazala da je novi, preuređeni EON Video klub dokaz njihove posvećenosti u pružanju vrhunskog korisničkog iskustva i praćenju svjetskih trendova u domenu načina gledanja sadržaja za sve generacije.

"Kada smo prvi put vidjeli reakcije javnosti prilikom uvođenja bindžovanja, znali smo da je Video klub i način gledanja sadržaja na zahtjev nešto što korisnici danas traže i žele. Sigurni smo da će novi EON Video klub osvojiti naše korisnike svojim jedinstvenim sadržajem i inovativnim funkcionalnostima među kojima posebno izdvajamo opciju gledanja sadržaja offline, čime postavljamo novi standard za streaming zabavu, osiguravajući da su najbolji u filmovi i serije dostupni bilo gdje i bilo kada", poručila je Dervišević.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza