Telemach nagradio 100.000 korisnika fiksne telefonije

Pauza / INOVACIJE I TEHNOLOGIJE

Telemach nagradio 100.000 korisnika fiksne telefonije

Sretni dobitnik nagrade nagrađen je s dvogodišnjom pretplatom na pozive i s HBO Premium paketom na 12 mjeseci.

13.07.2018. 09:47 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Telemach, vodeći domaći provajder usluga u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine, odlučila je nagraditi 100.000-og korisnika fiksne telefonije za ukazano povjerenje i vjernost.

Sretni dobitnik nagrade, Dražen Lasić iz Mostara, koji je ujedno i zadovoljni korisnik Trio Grande Family paketa, nagrađen je s dvogodišnjom pretplatom na pozive prema svim mobilnim mrežama u BiH u trajanju od 30 minuta mjesečno, kao i s HBO Premium paketom na 12 mjeseci.

"Ovo je veliko iznenađenje za mene i ovim putem se želim zahvaliti  Telemachu što su baš mene izabrali.  Ja jesam novi korisnik fiksne telefonije Telemacha, ali vaše usluge televizije i interneta koristim od prvog dana i nisam imao niti jednu primjedbu do sada, a uvijek sam vas rado preporučivao komšijama i obitelji", rekao je Lasić iz Mostara, ne krijući oduševljenje.

"Čast mi je uručiti ovu vrijednu nagradu. Razvoj komunikacijskog sistema  i generalno spektra usluga koje mi pružamo,  realizuje se u korak s razvijenim evropskim državama, a našim vjernim korisnicima omogućili smo da besplatno prenesu broj u našu mrežu i potpuno besplatno razgovaraju s više od 500.000 brojeva u regionu, kao i da koriste svoj fiksni telefon na mobilnom telefonu, bilo kada i bilo gdje, te da koriste veliki broj dodatnih funkcionalnosti dostupnih u našoj ponudi. Pored usluga fiksne telefonije, korisnicima Telemach usluga omogućeno je korištenje naprednih servisa, kao što je veliki broj kanala na više televizora u HD i SD rezoluciji, EON, Video Klub, TV Unazad, Pickbox, najbrži internet u Bosni i Hercegovini, kao i dvadesetčetvorosatna tehnička podrška korisnicima. Kao dio regionalne United Grupe, te kao vodeći kablovski operater u Bosni i Hercegovini, Telemach svoju reputaciju gradi na zadovoljstvu korisnika, a stalne inovacije odlika su našeg načina poslovanja“, rekao je Kenan Đonko, CMO u kompaniji Telemach.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza