Na repertoar Cinema Cityja "Zločesti dečki zauvijek" i "Skriveni život"

15.01.2020. 10:10 / Izvor: Akta.ba
Na repertoar Cinema Cityja 'Zločesti dečki zauvijek' i 'Skriveni život'

Od 16. januara na repertoar Cinema Cityja stiže dugoočekivani akcioni nastavak Zločesti dečki zauvijek i romantična drama Skriveni život.

Od 16. januara na repertoar Cinema Cityja stiže dugoočekivani akcioni nastavak "Zločesti dečki zauvijek" i romantična drama "Skriveni život"

"Zločesti dečki zauvijek" (Bad Boys for Life) je dugoočekivani nastavak akcijske avanture u kojoj glavne uloge repriziraju Will Smith i Martin Lawrence. Originalni film "Zločesti dečki" s glavnim glumcima Willom Smithom i Martinom Lawrenceom izašao je davne 1995. godine i oduševio publiku diljem svijeta sjajnim spojem akcije i komedije.

 

Zločesti dečki Mike Lowrey (Will Smith) i Marcus Burnett (Martin Lawrence) ponovno su zajedno u još jednoj ludoj vožnji. Ovaj put naši zločesti dečki jesu nešto stariji ali su jednako ludi i opaki. Iako Marcus svom dugogodišnjem partneru Mikeu najavljuje skorašnji odlazak u mirovinu, jer vrijeme mu je, Mike ga nagovora na još jednu ludu misiju...

"Skriveni život" (A Hidden Life) je romantična biografska drama u režiji Terrencea Malicka, a u kojoj glavne uloge igraju Matthias Schoenaerts, Michael Nyqvist i Bruno Ganz.

 

 

Film je temeljen na istinitim događajima, a donisi priču o Austrijncu koji je zbog svoje katoličke vjere odbio uzeti oružje u ruke za Hitlerovu Njemačku te je zbog toga završio u zatvoru. Njihov skriveni život događa se u idiličnom selu u austrijskim Alpama. Ali Franz odbija uzeti oružje u ruke, iako mu biskup kaže: »Imaš obaveze prema domovini«. Takav je stav austrijske crkve. Jer, Franz je bio jedan od brojnih Austrijanaca koji su tijekom Drugog svjetskog rata regrutirani u nacističke redove. Iako se on tješi da biskup tako govori vjerujući da je on nacistički špijun. No, kad Franz odbija izgovoriti zakletvu Trećem Reichu, on biva deportiran u berlinski zatvor Tegel. Tijekom njegova uzništva, Franzova odvažna žena (genijalna Valerie Pachner), koju mještani počinju tretirati kao izdajnicu, vodi farmu i brine se o svojim kćerima...

Pored dva nova naslova na repertoaru Cinema Cityja možete pogledati i trenutno najgledaniju ratnu dramu "1917" u režiji  Sama Mendesa,  zatim porodičnu avanturu "Dolittle" u kojoj glavne junake igraju Tom Holland, Robert Downey Jr. i Rami Malek, te kriminalističku dramu "Skrivena laž" u kojoj glavne uloge igraju oscarovka Helen Mirren i nominirani za Oscar Ian McKellen.

Za najmlađe posjetitelje na repertoaru su animirani hitovi: "Špijunaža i kamuflaža", "Snježno kraljevstvo 2" i "Frka".

Za više informacija o terminima prikazivanja svih filmskih projekcija posjetite web stranicu: www.cinemacity.ba

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza