Ulaznice za sarajevski koncert Dubioza Kolektiva od danas u prodaji

19.09.2013. 16:16 / Izvor: eKapija.ba
Ulaznice za sarajevski koncert Dubioza Kolektiva od danas u prodaji

rodaja ulaznica zvanično je započela danas putem web stranice Kupikartu.ba. Ullaznice je moguće kupiti na prodajnim mjestima u Banja Luci, Tuzli, Zenici, Mostaru, Jablanici, Visokom i Bihacu) te u Sarajevu.

U prisustvu velikog broja predstavnika bh. medija jutros je u cafe baru Opera upriličeno druženje sa članovima benda Dubioza Kolektiv. Brano Jakubović, Vedran Mujagić i Armin Bušatlić osvrnuli su se na uspješnu ljetnu koncertnu sezonu tokom koje su održali preko 70 koncerata uključujući nastupe na vodećim muzičkim festivalima. 

Ovom prilikom zvanično je najavljen datum održavanja velikog sarajevskog koncerta Dubioze Kolektiva (petak, 13. decembra, dvorana “Mirza Delibasic”). Prvi veliki solistički nastup Dubioza Kolektva nakon pet godina biti će izvanredna prilika za koncertnu promociju albuma “Apsurdistan”.

Prodaja ulaznica zvanično je započela danas putem web stranice Kupikartu.ba. Ullaznice je moguće kupiti na prodajnim mjestima u Banja Luci, Tuzli, Zenici, Mostaru, Jablanici, Visokom i Bihacu) te na redovnim prodajnim mjestima u Sarajevu: na platou Skenderije, u Bosanskom kulturom centru i na Ferhadiji. Danas je u prodaju pušten ograničen broj ulaznica za parter po promotivnoj cijeni (7 KM).

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza