Rasprodat parter sarajevskog koncerta Dubioza Kolektiva

11.12.2013. 17:19 / Izvor: eKapija.ba
Rasprodat parter sarajevskog koncerta Dubioza Kolektiva

Prodajna mjesta BKC i plato Skenderija od danas će raditi produženo radno vrijeme (do 19,00 sati) a uz online prodaju putem platforme kupikartu.ba, preostale ulaznice za tribine moguće je kupiti u Tropik Media Shopu.

Tropik d.o.o objavio je danas, da je dva dana uoči sarajevskog koncerta Dubioza Kolektiva, rasprodat kompletan  tiraž ulaznica za parter. U slobodnoj prodaji su dostupne još samo ulaznice za tribune (istok i zapad) po cijeni od 15 KM. Uzimajući u obzir veliki interes koji vlada među bh. publikom, pozivamo sve one koji žele u petak, 13. decembra biti u Skenderiji da putem akreditovanih prodajnih mjesta obezbjede svoje ulaznice.

Prodajna mjesta  BKC i plato Skenderija od danas će raditi produženo radno vrijeme (do 19,00 sati) a uz online prodaju putem platforme kupikartu.ba, preostale ulaznice za tribine moguće je kupiti u Tropik Media Shopu (BBI Centar etaža -1) te sarajevskom cafe baru Opera.

Kapije KSC Skenderija će u petak 13. decembra biti otvorene od 18,30 sati te u cilju izbjegavanja velikih gužvi  na ulazima apelujemo na sve posjetioce da svoj dolazak planiraju što ranije.

Za djecu stariju od sedam godina plaća se puna cijena ulaznice dok djeca mlađa od sedam godina na koncert ulaze besplatno te isključivo na odgovornost roditelja.

Za  sve mališane obezbjeđeni su čepići za uši  koji će poslužiti  kao zaštita od povišenog nivoa buke i koji će se dijeliti besplatno na ulazima u dvoranu.

Roditeljima djece nižeg uzrasta zbog njihove veće sigurnosti i bolje kontrole savjetuje se da budu isključivo na tribinima.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza