Sa Pansionom Lapam ponesite titulu najboljeg domaćina

11.01.2018. 08:42 / Izvor: Akta.ba
Sa Pansionom Lapam ponesite titulu najboljeg domaćina

Volite žurke sa ličnim pečatom, upravo one koje će vam dati titulu najboljeg domaćina.

Volite žurke sa ličnim pečatom, upravo one koje će vam dati titulu najboljeg domaćina. Ako ste odlučili da pravite zabavu u narednom periodu, sigurno ste se zatekli kako pomalo panično pretražujete internetom i listate časopise radi ideje i inspiracije. Zastanite na trenutak i ispratite nekoliko praktičnih savjeta i ideja koje iz kompanije Porča i Pansiona Lapam imaju da vam predlože.

Bilo da se radi o opuštenom branču sa prijateljima, ručku ili večeri povodom vjeridbe, svadbe, rođendana ili proslave praznika sa porodicom, potreban vam je objekat.

Pansion Lapam organizuje sve ove vrste proslava. Tako je kod nas moguće organizirati sve ovo bez da se vi zamarate dodatno, a i dalje ćete nositi titulu najboljeg domaćina. Često organizuju večeri s muzikom uživo, pa tako pripadnici oba pola imaju priliku uživati u prelijepom ambijentu pansiona Lapam.

Tokom mjeseca Ramazana pripremaju i iftare, te imaju nekoliko iftarskih menija. Uvijek su na raspolaganju svojim gostima, i trude da daju svoj maksimum kako bi se  uvijek osjećli ugodno u ovom objektu.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza