Trening kamp Fondacije Real Madrida ovog ljeta u Tivtu

25.01.2022. 13:48 / Izvor: Akta.ba
porto montenegro ugovo

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas - Porto Montenegro potpisali su Memorandum o saradnji sa Fondacijom Real Madrid.

Predstavnici kompanije Adriatic Marinas - Porto Montenegro potpisali su Memorandum o saradnji sa Fondacijom Real Madrid, kako bi od ovog ljeta ponudili mladim fudbalerima iz Crne Gore i regiona, ali i čitavog svijeta, priliku da treniraju na "Realov način".

Ovo je rijetka i uzbudljiva prilika za dječake i djevojčice od 6 do 17 godina da osjete iskustvo trening metodologije koje koriste mlađi timovi Real Madrida, bruseći njihove fudbalske vještine pod vođstvom najboljih svjetskih trenera fondacije Real Madrida. 

Ljetnji trening kamp u Porto Montenegru i fudbalskom stadionu Arsenal vodiće trener iz rezervnog tima fondacije Real Madrida uz pomoć tima trenera obučenih u "La Fabrica", Real Madridovoj profesionalnoj omladinskoj akademiji, a njih će podržati lokalni treneri takođe obučeni za implementciju "Realovog načina" treniranja. Primjenjujući istu metodologiju i pobjednički mentalitet koji je pomogao Real Madridu da postane legendarni klub, program ima za cilj da razvija mlade fudbalere u kompletne igrače bruseći njihove taktičke i tehniče sposobnosti na fudbalskom terenu dok prenose vještine lidrestva, samokontrole, odmjerenosti, fleksibilnost, trud, timski rad i poštovanje.

Kamp je otvoren za djevojčice i dječake od 6 do 17 godina koji se bave fudbalom na bilo kom nivou. U skladu sa vrijednostima Real Madrid Fondacije, nekoliko stipendija biće rezervisano za talentovane lokalne igrače i omogućiće im da iskoriste i sportske i društvene benefite programa.

Organizovan kao petodnevni program, kamp će trajati 6 nedelja od 25. jula do 2. septembra 2022. Podijeljeni u 2 grupe, igrači će biti procijenjeni individualno na početku programa, a timovi će biti podijeljeni prema trenutnim viještinama.

Učesnici će dobiti kompletnu opremu za trening Real Madrid Fondacije i sertifikat o završenom kursu. Igrači koji pokažu poseban talent i napredak imaju šansu da osvoje poziv za treniranje u Španiji, klubski najsavremeniji profesionalni tereni za obuku u Valedebebasu. 

Fondacija Real Madrida osnovana je 1997. godine sa ciljem da donese klubu sportske i ljudske vrijednosti široj zajednici među svojim brojnim inicijativama, organizuje fudbalske kampove i klinike u više od 50 zemalja. 

Za više informacija o kampu, pratite ovaj link

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza