Uručena prestižna priznanja "Sarajevo Business Bridge Awards"

11.05.2022. 12:36 / Izvor: Akta.ba
Priznanja

I ove godine na Sarajevo Business Forumu (SBF), dodijeljena su prestižna priznanja –"Sarajevo Business Bridge Awards" kompanijama i pojedincima.

I ove godine na Sarajevo Business Forumu (SBF), dodijeljena su prestižna priznanja –"Sarajevo Business Bridge Awards" kompanijama i pojedincima koji su svojim poslovanjem, inovativnim idejama i zapošljavanjem mladih doprinijeli razvoju poduzetništva, održivog razvoja i investicijske klime u regiji. Na osnovu ocjene stručnog žirija, nagrade “"Sarajevo Business Bridge Awards" su uručene dobitnicima na svečanoj ceremoniji u zgradi Parlamentarne skupštine BiH.

U kategoriji New Business of the Year – Novi biznis/kompanija godine pobjednik je Porto Montenegro – Boka Place. Nagrada za Business of the Year -Biznis/kompaniju godine dodijeljena je Ministry of Programming, a Lasta Čapljina je izabrana za Business Move of the Year/Poslovni potez godine. Social impact Award - Nagrada za društveni uticaj pripala je Filantropskom forumu.

Za Investment of the Year– Poslovnu investiciju godine izabrana je komapnija Eastern Mining d.o.o., a za promociju Bosne i Hercegovine izabran je Jusuf Nurkić u kategoriji BH brand ambassador/ambasador Bosne i Hercegovine

Jusuf Nurkić

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti