Cijela kompanija=jedan tim

Audi B2B Run: Sutra 6. izdanje najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH

27.09.2023. 12:35 / Izvor: Akta.ba
audi b2b

​Sutra, 28.09.2023., na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu održat će se šesto izdanje najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH.

Sutra, 28.09.2023., na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu održat će se šesto izdanje najvećeg poslovno-sportskog događaja u BiH, Audi B2B Run utrke, čime će se potvrditi status ovog sportskog događaja kao nezaobilaznog u kalendaru poslovne zajednice. Jedinstven događaj, koji iz godine u godinu nadmašuje očekivanja i postavlja nove standarde, i ovoga puta će okupiti kompanije iz različitih industrija, donoseći svježu dozu uzbuđenja, sporta i zdrave konkurencije u poslovnu zajednicu.

Audi B2B Run utrka postala je sinonim za rekordne uspjehe i ovogodišnje izdanje nije izuzetak. I ovoga puta oboren je rekord po broju učesnika, a ispod startnog luka će se naći čak 1.800 takmičara, udruženih u timove svojih kompanija.

audi b2b

Slogan "Cijela kompanija=jedan tim" će biti vodilja za sve trkače koji će braniti boje svojih kompanija. Ovaj događaj nije samo sportska utrka, već i prilika za promociju aktivnog i zdravog stila života među zaposlenicima. Pored toga, događaj jača korporativnu kulturu, potiče timski duh i donosi zadovoljstvo zaposlenicima koji imaju priliku da se opuste i povežu sa svojim kolegama, na neformalan i sportski način.

Organizatori su posvetili mnogo truda i energije kako bi osigurali da i ovo izdanje bude spektakularno i da doprinese promociji pozitivnih vrijednosti u poslovnoj zajednici. Tako organizatori najavljuju da će sutrašnji dan biti ispunjen uzbuđenjem, sportskim duhom i novim rekordima, dok se kompanije budu nadmetale na stazi i podržavale svoje trkače duž nje.

Pored samog trkačkog iskustva, najaktivniji i najbrži timovi imat će priliku da za svoje kompanije izbore pobjedu. Pobjednici će biti proglašeni u nekoliko kategorija, uključujući pojedinačnu mušku i žensku kategoriju, najbrže male, srednje i velike kompanije, kao i titulu "Najfit kompanija". Ovi prestižni naslovi će dodatno motivisati trkače i kompanije da daju svoj maksimum na stazi.

Podršku u organizaciji Audi B2B Run utrke od samog početka pružaju kompanije koje promovišu i žive zdrav i aktivan stil života svojih zaposlenih, a osim brenda Audi, kao glavnog sponzora događaja, partneri događaja su i Turistička zajednica Kantona Sarajevo sa kampanjom Visit Sarajevo, Oaza, Heineken Silver, R&S, Podravka i Avalon Sports & Health Club.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza