Pauza / SPORT

Treniraj besplatno sa FitPass karticom!

13.07.2018. 08:58 / Izvor: Akta.ba

FitPass predstavlja jedinstven način da aktivirate svoje zaposlene! FitPass kartica omogućava treniranje u preko 60 objekata širom BiH, po cijeni manjoj od jedne prosječne mjesečne članarine. Vaši zaposleni dobijaju mogućnost da koriste preko 30 različitih sportskih aktivnosti (teretana, bazen, aerobic, pilates, joga, ali i kuglanje, stoni tenis, jahanje itd.) u preko 6 gradova u BiH.

Koje su pogodnosti FitPass kartice?

  • ZA VAŠU KOMPANIJU

FitPass je odličan način da se generišu uštede za vašu kompaniju i izgradi pozitivan imidž poslodavca. Ulaskom u naš program, stvorićete višestruke mogućosti zaposlenima da kroz rekreaciju pozitivno utiču na svoje zdravlje, te samim tim i na povećanje svoje efikasnosti kao i na umanjenje posljedica stresa.

  • ZA VAŠE ZAPOSLENE

U FitPass sistemu, vaši zaposleni dobijaju pristup velikom broju sportskih objekata i disciplina na dnevnom nivou u svim terminima koji im odgovaraju. Opšte je poznato da je u zdravom tijelu zdrav duh.

"Dajte zaposlenima beneficije koje oni vrednuju, oni će biti zadovoljniji, manje će odsustvovati s posla, biće manje verovatno da daju otkaz, a imaće veću posvećenost ispunjavanju ciljeva kompanije" - Džo Lineberri

BENEFITI

FitPass predstavlja jedinstven način da aktivirate svoje zaposlene!

U skladu sa smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Evropske unije i njenih država članica, preporučuje se minimalno 60 minuta fizičke aktivnosti dnevno, umjerenog intenziteta za mlade i minimum 30 minuta fizičke aktivnosti dnevno, umjerenog intenziteta za odrasle.

NAČIN OBRAČUNA

  • Cjenovnik

Ponude su veoma fleksibilne. Cijena FitPass kartice zavisi od vaših potreba i mogućnosti

  • Finansiranje

U većini slučajeva, kompanija omogućava korištenje FitPass kartice svojim zaposlenima. U određenim slučajevima, odobrava se participacija između kompanije i zaposlenog

  • Obračun i način plaćanja

Izdaje se jedna fakturu za sve kartice na početku mjeseca sa rokom plaćanja 14 dana od datuma izdavanja. Obračunski period je jedan mjesec.

Kako funkcioniše FitPass?

  1. Prijavite se na sajt https://fitpass.ba/ i dobićete personalizovanu FitPass karticu poštom
  2. Kad god poželite možete pristupiti bilo kojem od mnogih objekata iz sistema
  3. Pokažite Vašu FitPass karticu u izabranom objektu i uživajte u vašem treningu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 060 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza