Marića gaj proširuje smještajni kapacitet

07.02.2013. 10:36 / Izvor: hum.ba
Marića gaj proširuje smještajni kapacitet
OTVORI GALERIJU

Marića gaj je popularno mjesto koje pruža niz zanimljivih sadržaja iz oblasti seoskog turizma.

Marića gaj je popularno mjesto koje pruža niz zanimljivih sadržaja iz oblasti seoskog turizma. Ovaj kompleks trenutno proširuje svoje kapacitete, gdje pored postojećih devet apartmana  grade  još dva nova . Spomenuto imanje pruža raznoliku ponudu od proizvodnje hrane koju turisti imaju prilike konzumirati tijekom posjeta, proizvodnje likera, rakije i vina, te udjelovanja na tečaju spremanja  hercegovačkih tradicijskih jela i zimnice.

Osim navedenog, Marića gaj obiluje brojnim ljekovitim biljem, pa turisti imaju priliku i sudjelovati u njegovom branju. Uz sportske terene koji se nalaze na samom imanju (tereni za mali nogomet, košarku, odbojku i boćanje), u ponudu su uključene staze za trčanje i jahanje, vožnja brdskim biciklima, kao i mogućnosti organiziranja streličarskih natjecanja.

Inače, kompleks je smješten na magistralnom putu Grude Ljubuški, samo 30 km od Međugorja, te se  prostire se na površini od 40 ha. Na imanju su izgrađene staze i privatni putevi (3 km)- uređeni za šetnje, trčanje i jahanje. Također posjeduju maslinik sa 1000 stabala maslina,  te vinograd i voćnjak.

Marića gaj u svojoj ponudi nudi i bazen u sklopu seoskog turizma, te vinski podrum u kojemu možete vidjeti razna domaća i druga vina. Za organizirane grupe turista koji dolaze avionom u zračne luke Split, Sarajevo i  Dubrovnik, organizira se i prijevoz.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza