Prodajno izložbena manifestacija "Nedjelja na Bjelašnici 2020"

21.08.2020. 11:06 / Izvor: Akta.ba
Prodajno izložbena manifestacija 'Nedjelja na Bjelašnici 2020'

Prijave se primaju zaključno sa 30. avgustom 2020. godine.

“Nedjelja na Bjelašnici 2020” je prodajno izložbena manifestacija poljoprivrednih dobara koja će se po prvi put održati na Bjelašnici, a koja ima za cilj omogućiti domaćim poljoprivrednicima promociju svojih proizvoda i na taj način pridonijeti i obogatitit turističku ponudu, a i potaknuti razvoj poljoprivrede u Općini Trnovo.

Ova manifestacija će se održavati u nedjelju 06. septembra 2020. godine na atraktivnoj lokaciji u turističkom naselju Babin Do, Bjelašnica.

Udruženje “Studeni potok” kao organizator manifestacije “Nedjelja na Bjelašnici” poziva sve zainteresirane da se prijave za izlaganje i prodaju svojih prizvoda. Mogućnost sudjelovanja imaju RPG, udruženja i pravne osobe sa područja Općine Trnovo – FBiH, koje se bave proizvodnjom poljoprivrednih proizvoda i preradom istih, a izlagati se mogu voće, povrće i prerađevine istih, sir, med, ljekovito bilje, i drugo, te rukotvorine.

Pozivaju se svi zainteresirani s područja Općine Trnovo, koji žele predstaviti proizvode na izlagačkom prostoru manifestacije “Nedjelja na Bjelašnici” da ispunjenu prijavnicu pošalju na e-mail adresu udruženja “Studeni potok”: info@studenipotok.org, ili zatraže više informacija na tel. broj 061158398, ili pak osobno ispune prijavnicu u službi za finansije i privredu Općine Trnovo.

Prijave se primaju zaključno sa 30. avgustom 2020. godine.

Prijavnica za sudjelovanje na “Nedjelja na Bjelašnici 2020”.

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza