Pogledajte video Turističke zajednice Bihać: pUNA avanture, zabave, života...

15.04.2021. 12:57 / Izvor: Akta.ba
Pogledajte video Turističke zajednice Bihać: pUNA avanture, zabave, života...

Žele promovirati i zaokružiti turističku ponudu i motivirati ljude da posjete Bihać.

Nakon prošlogodišnjeg prvog promotivnog spota pod  nazivom "pUNA života" Turistička zajednica Grada Bihaća danas je premijerno predstavlila drugi promotivni projekat pod nazivom "pUNA avanture" usmjeren na predstavljanje turističkih atributa koje Bihać nudi svojim gostima,  bogate ponude rekreativnih, avanturističkih i adrenalinskih, ali i relaksirajućih aktivnosti na otvorenom.

Oba promotivna videa  predstavljaju kampanju koja je namijenjena prvenstveno domaćem tržištu, a s kojom se želi podsjetiti potencijalne goste na atraktivnost turističkih destinacija unutar BiH, prvenstveno grada Bihaća.

"Grad Bihać je destinacija kvalitetnog, a ne masovnog turizma, gdje se svakom gostu poklanja posebna pažnja, nudi osjećaj sigurnosti, privatnosti i brige. Dodamo li na to čist zrak, nezagađenu prirodu i aktivnosti u manjim grupama ljudi koje se baziraju upravo na prirodi, onda to danas kada se putovanja zbog pandemije koronavirusa odvijaju isključivo u manjima grupama moramo još jasnije ponuditi svim potencijalnim posjetiteljima",rekli su iz TZ Bihać. 

Koncept ove kampanje jeste da se realizira pet promotivnih videa s kojim se destinacija želi promovirati i zaokružiti  turističku ponudu grada Bihaća i motivirati ljude da posjete Bihać i njegovu okolinu.

"pUNA života!, pUNA avanture!, pUNA tradicije!, pUNA kulture!, pUNA zabave", poručili su. 

 

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza