Banjaluka dobila novu plažu na Vrbasu

26.08.2022. 08:13 / Izvor: Akta.ba
plaža

U Banjaluci je svečano otvorena nova, uređena plažu na obali Vrbasa sa šetalištem i mnoštvom drugih sadržaja u naselju Srpske Toplice.

U Banjaluci je svečano otvorena nova, uređena plažu na obali Vrbasa sa šetalištem i mnoštvom drugih sadržaja u naselju Srpske Toplice.

"Ovo mjesto nije samo prva plaža, ovo je i novo izletište, mjesto na kojem naši sugrađani mogu uživati ne samo tokom ljetnih mjeseci, već svakog dana u godini", rekao je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković pozivajući sve sugrađane i turiste da posjete i uživaju u novouređenoj oazi uz Vrbas.

Kako je istakao, ovu investiciju, vrijednosti oko pola miliona KM, Grad je realizovao uz podršku kompanije "M:tel".

"Na samoj obali uređeni su potporni zidovi, u sklopu ove plaže nalazi se i novi dok, ali i novo dajak pristanište, koje će svakako upotpuniti sve naše sadržaje, posebno one turističke. Poseban akcenat prilikom građenja ove plaže, bio je svakako na infrastrukturnim radovima u zemlji i iznad zemlje, a tu je i mobilijar koji će koristiti svi naši sugrađani", izjavila je savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza