Goes green

Trebinje na svjetskom takmičenju za najbolji promotivni video

21.02.2024. 13:56 / Izvor: Akta.ba
trebinje

Grad Trebinje će se predstaviti promo-videom "Aktivni turizam u Јužnoj Evropi" (Trebinje goes green – Active tourism in Southern Europe).

Grad Trebinje će se predstaviti promo-videom "Aktivni turizam u Јužnoj Evropi" (Trebinje goes green – Active tourism in Southern Europe), koji je u okviru takmičenja prijavljen u kategoriji Održivost eko i ruralnog turizma (Eco, rural tourism sustainability), i to od grada Trebinja, Razvojne agencije grada i gradske Turističke organizacije.

Video, koji prikazuje zanimljive avanturističke sadržaje aktivnog odmora i boravka na otvorenom uz kajaking, planinarenje, ronjenje i biciklizam, izrađen je u produkciji Turističke agencije "HERZ advenčrz" i objavljen na kanalu Turističke organizacije grada Trebinja na YouTubeu

Svečana dodjela nagrada i priznanja u okviru ovog takmičenja pod nazivom "Golden city gate 2024" biće priređena u okviru vodećeg svjetskog sajma turizma i putovanja "ITB 2024", koji će biti održan od 5. do 7. mart u Berlinu, saopšteno je iz Turističke organizacije Trebinje.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza