Velika Preminger nagradna igra "Dragon Selfies"

13.05.2014. 13:28 / Izvor: eKapija.ba
Velika Preminger nagradna igra 'Dragon Selfies'

Uživate u slikanju selfija? Uslikajte selfie sa Preminger Na zmajevom putu i osvojite vrijedne nagrade. Samsung mobitel, navijački dres, navijački šal, navijačka kapa i jako puno Preminger piva...

Uživate u slikanju selfija? Uslikajte selfie sa Preminger Na zmajevom putu i osvojite vrijedne nagrade. Samsung mobitel, navijački dres, navijački šal, navijačka kapa i jako puno Preminger piva...

U nagradnoj igri se učestvuje tako što se u Preminger pivo aplikaciju postavi fotografija, čija tematika pogoduje tematici nagradne igre. Nagradna igra u čijem nazivu se nalazi i njena tema je '"Preminger Dragon Selfies"'. Nagradna igra je počela 12.05.2014. a trajat će do 10.06.2014. godine.

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju svi punoljetni korisnici Facebook društvene mreže sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini. Jedna osoba može postaviti više fotografija, s tim da svaka fotografija mora imati posebno ispunjen formular prijave.

Kako bi stimulisali velik broj autora i fotografija koje bi se trebale objaviti putem posebno napravljene Facebook aplikacije, organizator Bihaćka pivovara d.d. Bihać je osigurala poseban fond nagrada za najuspješnije autore selfie fotografija i to:

  1. nagrada - Dragon Edition Pack (Samsung mobitel, 1 x karton Premingera, navijački dres, navijački šal, navijačka kapa)
  2. nagrada - 1 x karton Premingera, navijački dres, navijački šal
  3. nagrada - 1 x karton Premingera, navijačka kapa
  4. nagrada - 1 x karton Premingera
  5. nagrada - 1 x karton Premingera
  6. nagrada - 1 x six pack Premingera
  7. nagrada - 1 x six pack Premingera
  8. nagrada - 1 x six pack Premingera
  9. nagrada - 1 x six pack Premingera
  10. nagrada - 1 x six pack Premingera

Bihaćka pivovara d.d. će preko Facebook fun page-a obavijestiti pobjednike a taj podatak, kao i ranking listu će postaviti na svoju Facebook fun page. Pravila i uslove nagradne igre možete pogledati u Attachment-u.

PREUZMI DOKUMENT:
Pravila i uslovi FB igre Preminger Dragon Selfies

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza