Održan treći Volkswagen BiH fest

01.08.2016. 14:23 / Izvor: Akta.ba

Jednoglasnom odlukom sudija titulu Best Car trećeg Volkswagen BiH festa zasluženo je dobila Volkswagen Buba koja je na Volkswagen BiH Fest stigla iz Užica.

Treći po redu Volkswagen BiH fest održan je u nedjelju 31. Juli 2016. godine. Kako je i najavljeno od strane organizatora događaj je privukao veliki broj ljubitelja i vlasnika Volkswagena što govori i činjenica da je na samom događaju bilo preko 300 vozila. Za takmičarski dio Volkswagen BiH festa prijavilo se ukupno 56 vozila od kojih su se birala najbolja vozila u 10 kategorija, a odabran je i Best Car trećeg Volkswagen BiH festa. Jednoglasnom odlukom sudija titulu Best Car trećeg Volkswagen BiH festa zasluženo je dobila Volkswagen Buba koja je na Volkswagen BiH Fest stigla iz Užica.

"Sretni smo što smo i ove godine na jednom mjestu okupili veliki broj ljubitelja Volkswagena. Ovo već postaje jedna velika familija i pozitivni komentari koje dobijamo sa svih strana daju nam snagu i vjetar u leđa da damo sve od sebe i da se potrudimo da naredni Volkswagen BiH fest napravimo u još većem, boljem i sadržajnijem izdanju. Prijateljstva koja se stvaraju na ovakvim događajima su nešto najvrijednije i zato jedno veliko hvala svima koji nam daju bezrezervnu podršku i koji svojim zalaganjem i trudom na dan samog događaja čine da isti protekne u najboljem redu. Koristimo priliku da se zahvalimo svim posjetiocim,  takmičarima, sponzorima i prijateljima Volkswagen BiH Festa", ističu organizatori.

Podsjećamo, prvi Volkswagen BiH fest je održan 2014. godine kao pilot projekat. Idejni tvorac je Mensur Redžić koji je uz svesrdnu podršku auto kuće Nipex – ovlaštenog Volkswagen prodajno servisnog centra, svoju ideju pretvorio u jedan već tradicionalan događaj. Rame uz rame u organizaciji događaja su i Nedim Efendić, kao i Sanja Nišandžić, rukovodilac prodaje u auto kući Nipex, trojac koji je svoju ljubav prema Volkswagenu izdigao na jedan zavidan nivo što pokazuju iz godine u godinu. Postavili su visoke standarde i naredne godine ih očekuje veliki posao.

A svi koji žele biti dio jedne velike familije Volkswagen BiH festa neka već sad rezervišu zadnju nedjelju u julu za druženje na četvrtom Volkswagen BiH festu.

Velika fotogalerija i video biće postavljeni na službenoj facebook stranici Volkswagen BiH Fest.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Pauza