Novo iz "Nipexa": Stanica za tehnički pregled vozila

25.01.2016. 14:41 / Izvor: Akta.ba

Menadžment firme "Nipex" Tuzla, inače ovlaštenog Volkswagen prodajno-servisnog centa, nastavlja sa unaprjeđenjem svojih djelatnosti, sa pružanjem što kvalitetnijih usluga svojim klijentima.

Menadžment firme "Nipex" Tuzla, inače ovlaštenog Volkswagen prodajno-servisnog centa, nastavlja sa unaprjeđenjem svojih djelatnosti, sa pružanjem što kvalitetnijih usluga svojim klijentima. Ono što je zacrtano, to je i učinjeno, po starom dobrom običaju u porodici Nišandžić.

Kako je za Komorski informator izjavio vlasnik “Nipexa” Pejo Nišandžić, jedna ideja se dugo "kuhala". Razmišljalo se šta i kako. Planiralo se učiniti najbolje i najkvalitetnije, zacrtali se ciljevi i rokovi i krenula je realizacija novog projekta.

"Veliko je zadovoljstvo na licima svih uposlenih u 'porodici Nipex', zbog još jedno velikog iskoraka i uspješno obavljenog posla. Krajem decembra prošle godine, tačno sa zacrtanim rokom, projekat je završen, počelo se sa pružanjem novih usluga. Riječ je o uslugama tehničkog pregleda vozila uz prateće usluge osiguranja i registracije vozila, koje je od sada moguće obaviti u 'Nipexu'", ističe Nišandžić.

Na 7000 kvadratnih metara zemljišta, u neposrednoj blizini postojećeg i svima poznatog prodajno-servisnog centra, niknuo je novi objekat. Riječ je o savremeno i kvalitetno izgrađenom prostoru, površine  2600 kvadratnih metara, predviđenim za Stanicu za tehnički pregled vozila, novi i veći servis, novi i veći prodajni salon. Kada je u pitanju servis i prodajni salon, riječ je o drugoj fazi projekta, o segmentima oko kojih će, sigurni smo, "koplja lomiti" najkvalitetniji svjetski brendovi kada je autoindustrija u pitanju. Odluka neće biti laka, kome “ustupiti” taj prostor, ko je sličnih vizija, ko dugoročno planira kao Nišandžići, ko je pouzdan partner i ko zadovoljava kriterije da stane rame uz rame s "Nipexom", sve su pitanja na koja ćemo u dogledno vrijeme dobiti odgovor, vjerovatno onog momenta kada se uključi svjetlo u reklami na novoj zgradi i kada novi brend već uparkira svoja vozila u prodajni salon.

Do tada, uživat ćemo u najsavremenijoj opremi za tehnički pregled vozila, sve po EU standardima. Kvalitetno i moderno opremljena stanica sa isto tako opremljenim pratećim sadržajima i prostorima, neophodnim za usluge osiguranja i registacije, sve na jednom mjestu.

Projekat je "skuhan" i realizovan za ukupno 2 godine, finansijski predstavlja značajnu investiciju, došlo se do onoga što je zamišljeno a što predstavlja kompletiranje usluga, cjelovitost ponude, ujedno, otvorilo je nova radna mjesta.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti