Volkswagen Service Quality Award po peti put za NIPEX

22.06.2018. 13:44 / Izvor: Akta.ba
Volkswagen Service Quality Award po peti put za NIPEX

Volkswagen AG je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet VSQA.

Volkswagen AG je i ove godine odabrao i nagradio svojih 100 najboljih evropskih servisnih partnera sa prestižnom nagradom za kvalitet "Volkswagen Service Quality Award" (VSQA).

Nagrade su dodjeljene servisnim radionicama koje su u 2017.godini imale najbolju kvalitetu servisne usluge i najbolje rezultate u segmentu vezivanja kupca i njegovog zadovoljstva. U konkurenciji za dodjelu nagrada nalazi se preko 6.000 servisnih radionica iz cijele Evrope.

Predstavnik Volkswagen AG, gospodin Jens Metzner je jučer na Jahorini, na radnom sastanku Volkswagen ovlaštene mreže trgovaca, dodijelio plakete za ostvareni rezultat u 2017.godini.

"Mi smo prvi put odabrani u Top 100 najboljih 2011. godine, zatim 2014. i 2015. godine, nakon čega smo dobili svoje počasno mjesto u Volkswagen kući slavnih - Hall of Fame. To mjesto smo učvrstili 2016. godine kad smo po četvrti pud odabrani u Top 100 najboljih servisa. Naša orijentacija prema kupcima i  svakodnevni rad na tome da kupci budu zadovoljni ponovo je pokazala dobre rezultate i po peti put smo dobili ovu prestižnu nagradu. Naša pozicija u Volkswagen kući slavnih sada je dobila jednu novu dimenziju. Nalazimo se među prvih deset Evropskih servisa koji su ovu nagradu dobili pet, odnosno šest puta.Naš cilj je da našom ponudom i kvalitetom usluge nadmašimo očekivanja naših kupaca, jer zadovoljan kupac koji se vraća u naš servis i koji nas preporučuje svojim prijateljima i poznanicima je najveće priznanje za naš rad", istakao je Saša Nišandžić, rukovodilac postprodaje u Nipexu.

Zahvalio se kupcima i korisnicima usluga, te uposlenim, istakavši da su ovo njihovi rezultati i njihova zasluga.

*Pri preuzimanju teksta s portala Akta.ba potrebno je navesti izvor i linkovati tekst.

Dojavi vijest na viber +387 60 3315503 ili na mail urednik@akta.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Vijesti