Marco Polo - Kamper za dobro raspoloženje (Foto + Video)

22.04.2022 14:33:39
mercedes benz marco polo v class

Više prostora, više zabave. V-Klasa i Marco Polo su jednostavno više.

Marco Polo, iz Mercedes Benz je vozilo za slobodno vrijeme za obitelji koje predstavlja dvije nove verzije za roditelje s djecom koja vole slobodu i samostalnost u svojim odmorima i vikend odmoru.

Marco Polo. Kamper za dobro raspoloženje.

 

Više prostora, više zabave. V-Klasa i Marco Polo su jednostavno više. . . #autolijanovici #mercedesbenzbih #mercedesbenzvans #vclass

Posted by Auto Lijanovići doo Mostar on Wednesday, April 20, 2022

Informiranje i zabava usmjereni na budućnost.

Sa sustavom MBUX (Mercedes-Benz User Experience) Vam je u modelu Marco Polo na raspolaganju multimedijski sustav koji ispunjava gotovo sve želje. Modularnim sustavom sposobnim za učenje upravlja se intuitivno, a može se i individualno proširiti: od integracije pametnog telefona, preko glasovnog upravljanja do Mercedes-Benzove navigacije1. Osim toga, aplikacija MBAC (Mercedes-Benz Advanced Control), potpuno integrirana ekskluzivno u Marco Polo, čini putovanje u modelu Marco Polo još ugodnijim jer se pomoću nje može upravljati mnogim funkcijama kampiranja. Osim toga, različite usluge Mercedes me connect dostupne u serijskoj i dodatnoj opremi također su dio opsega usluga

MBUX i MBAC

Još niste bili ovoliko usko povezani sa svojim vozilom: MBUX i MBAC donose Vam sasvim nove mogućnosti pozivanja informacija i upravljanja funkcijama vozila – također putem aplikacija na pametnom telefonu.

Stanovanje. I prostor za dobar osjećaj.

Marco Polo je multitalent kad je riječ o povezivanju praktičnosti i ugode. U potpuno integriranoj kuhinji možete pripremati svježe obroke, a za sklopivim stolom u njima zajedno uživati. U praktične ormare i pretince možete pospremiti sve što Vam treba na putu: od kuhinjskog pribora, preko opreme za slobodno vrijeme, do odjeće. S 2350 mm maksimalne visine stajanja pri otvorenom podiznom krovu, u prostoru za boravak dovoljno je mjesta da se možete zadovoljno istegnuti uvis.

Ugodan prostor na kotačima: na 4 komforna sjedeća mjesta oko sklopivog stola u modelu Marco Polo možete udobno blagovati, igrati se i kovati planove.

Partner za odmor koji će Vam pomoći u svladavanju svakodnevnih zadataka.

S modelom Marco Polo optimalno svladavate svakodnevne zadatke: vozi toliko agilno da na putovanju gotovo nećete primijetiti opremu za kampiranje. Sa zatvorenim podiznim krovom visina vozila niža je od 2 metra. Tako možete neometano ući u uobičajene, javne i podzemne garaže te autopraonice. Prilikom manevriranja i parkiranja po želji će Vas podržati visokokvalitetni sustavi pomoći – kako u svakodnevici, tako i na putovanjima.

Uz visinu vozila nižu od 2 metra i zatvoreni podizni krov Marco Polo ulazi neometano u uobičajene, javne i podzemne garaže te autopraonice.

AIRMATIC – sa sigurnošću prvoklasni komfor u vožnji.

Komforan

Ovisno o situaciji u vožnji, brzini i podlozi, amortizacija se automatski prilagođava na svakom kotaču, a vozilo se prema potrebi spušta ili podiže

Donosi više stila u Vaše pustolovine.

Želite da Vaš kamper bude jedinstven poput Vaših putovanja? To će Vam omogućiti posebna oprema za 3 modela Marco Polo s individualnim stilom. Pozornost osobito privlači naborani mijeh podiznog krova u modrozelenoj boji. Međutim, imate što vidjeti i iznutra: otvor sprijeda na podiznom krovu omogućava Vam promatranje okoline s potkrovnog kreveta. Ukrasne folije za stranice dostupne u otmjenoj zagasito crnoj boji s naglašenim modrozelenim detaljima usklađene su s naboranim mijehom. Dostupne su u 3 različita dizajna i veličine, možete ih birati potpuno prema svom ukusu.

Ukrasne folije

S ukrasnim folijama u dodatnoj opremi u varijantama small, medium ili large eksterijer možete oblikovati još individualnije i privlačnije.

Iskusite Marco Polo.

Obratite se svom ovlaštenom Mercedes-Benz prodavcu za najnovije i preciznije informacije.

AUTO LIJANOVIĆI d.o.o.

Bišće polje bb

88000 Mostar, Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 36 514 444

Fax: +387 36 514 433

e-mail: prodaja@autolijanovici.com

web: http://www.autolijanovici.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika