Svestran i učinkovit

Novi eSprinter - najsvestraniji i najefikasniji sprinter do sada (Video)

17.02.2023 14:30:42
novi esprinter mercedes benz auto lijanovići

Krajem ove godine na tržište stiže novi eSprinter, novi dostavni model iz Mercedes-Benza, a ističe se dosegom i nosivosti.

Novi eSprinter dolazi s mnoštvom tehničkih inovacija i temelji se na novom konceptu koji se sastoji od tri modula. Oni omogućuju najveću moguću slobodu u razvoju i dizajnu raznih konverzija i nadgradnja koje su prije bile poznate samo kod Sprintera s konvencionalnim pogonom.

Novi eSprinter svestran je i učinkovit

Vozilo je kombi vozilo s dugim međuosovinskim razmakom i visokim krovom. Opremljen je najvećom dostupnom baterijom, koja ima iskoristivi kapacitet od 113 kilovat sati. Kapacitet teretnog prostora je 14 kubnih metara, a dopuštena ukupna masa vozila je do 4,25 tona.

Električni domet, temeljen na simulaciji uz korištenje WLTP ciklusa, bit će do 400 kilometara. Simulirani domet temeljen na WLTP gradskom ciklusu bit će do 500123 kilometra. Ovi dometi također čine vozilo idealnim za duža putovanja.

U Europi će ova prva varijanta eSprintera biti predstavljena krajem 2023., a postupno će slijediti varijanta šasije s kabinom i druge varijante baterija. Zbog toga je eSprinter privlačan kao osnovno vozilo za brojne nove sektore, kao i za proizvođače konverzija i nadgradnji.

Auto Lijanovići

Ovlaštena prodaja i servis Mercedes-Benz vozila

Bišće polje b.b. 88000 Mostar

www.mercedes-benz-autolijanovici.ba

prodaja@autolijanovici.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika