Nova C-Klasa Limuzina donosi udobnost u Vaš život (Foto)

19.09.2022 08:05:32
nova c klasa limuzina mercedes benz auto lijanovići

Nova C-Klasa Limuzina

Mercedes-Benz nova Nova C-klasa

Dobrodošli u novu, digitalniju i učinkovitiju Mercedes-Benz C-klasu. Nova C-klasa je limuzina koja donosi udobnost u vaš život. U posljednjem desetljeću C-klasa bila je Mercedes-Benzov najprodavaniji model.

Svaku zonu čini zonom udobnosti.

U memorijskom paketu prednja sjedišta pamte Vaš položaj sjedenja, a putnci u zadnjem dijelu vozila imaju još više prostora za noge. Ova i mnoge druge karakteristike čine nove C-Klasu Vašom ličnom zonom udobnosti.

MBUX: uvijek povezani.

Nova generacija inovativnog MBUX multimedijalnog sistema čini vaše iskustvo vožnje u novoj C-Klasi digitalnim i intuitivnim. Ovo uključuje i pametne karakteristike poput proširene stvarnosti za navigaciju.

Uživanje u vožnji je više od zbira njegovih dijelova.

Pored superiornog ponašanja na putu, zadnja upravljiva osovina u značajnoj mjeri povećava agilnost vozila. Pored toga, head-up ekran pretvara vetrobransko staklo u digitalni kokpit i na taj način doprinosi uživanju u vožnji.

Test vožnja - Zakažite test vožnju

Kontakt

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika