Garancija za polovan auto bez ograničenja starosti

03.06.2020 08:30:00
Garancija za polovan auto bez ograničenja starosti

Novo u BiH! Central osiguranje d.d. je prvo osiguravajuće društvo koje osiguranicima nudi garanciju za polovan auto bez ograničenja starosti!

Central osiguranje d.d. je prvo osiguravajuće društvo u Bosni i Hercegovini koje u ponudi ima garanciju za dijelove i uređaje koji se pokvare u vremenu redovne eksploatacije rabljenog vozila bez obzira na njegovu starost.

Garancija privatnom vlasniku vozila omogućava naplatu štete na mehaničkim i električnim dijelovima i uređajima, iako osiguranik nije sudjelovao u prometnoj nezgodi, nego se jednostavno dogodio kvar.

Kupovina rabljenog vozila uz garanciju Central osiguranja postaje znatno sigurnija i značajno se smanjuje mogućnost kupovine "mačka u vreći" jer osigurana garancija za rabljena vozila minimizira rizik, a kupca štiti od nepredviđenih troškova popravke.

 

 

Garancijom Central osiguranja 12 mjeseci čuvate vrijednost vozila te je koristite kao dodatni argument prilikom daljnje prodaje.

Jedini uvjeti za ugovaranje garancije na mehaničke i električne dijelove i uređaje na rabljenim vozilima je prijeđena kilometraža do 200.000 km i obvezni kontrolni pregled ispravnosti koji je besplatan i obavljaju ga za to stručne i ovlaštene osobe.

Više o Polici garancije možete pronaći na stranici Central osiguranja  www.central-osiguranje.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika