Zaštita stečenog bonusa u Central osiguranju

15.02.2021 10:40:45
Zaštita stečenog bonusa u Central osiguranju

Stečeni bonus prati svakog osiguranika kod izrade nove police bez obzira iz koje osiguravajuće kuće dolazio

Uz neznatno mala odricanja možete se riješiti velikih briga oko mogućnosti gubljenja stečenog bonusa zaključivanjem police o zaštiti stečenog bonusa po polici Automobilske odgovornosti kod Central osiguranja.

U slučaju da se skrivi prometna nezgoda, kod zaključenja sljedeće police, gubi se stečeni bonus po polici Automobilske odgovornosti i potrebne su najmanje tri godine dok se ne vrati na prethodno stečeni bonus, što stvara velike izdatke kod zaključivanja novih polica u navedenom periodu.

Stečeni bonus prati svakog osiguranika kod izrade nove police bez obzira iz koje osiguravajuće kuće dolazio, jer je ovaj dio uređen zakonom i prati se na državnoj razini, pa jedini način na koji možemo svoj bonus sigurno zaštititi je zaključenje police o zaštiti bonusa.

Da bi ste izbjegao ovaj veliki rizik, uz neznatno malo ulaganje, uz policu AO, Central osiguranje nudi mogućnost da se osigura i zaštiti stečeni bonus, čime i u slučaju nastanka štete postojeći bonus ostaje zaštićen policom pa se nema razlog za dodatnu brigu.

Prijavite se za nadoknadu štete od osiguranja zaštite bonusa ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting