Donacije za UKC u Sarajevu i SKB u Mostaru

04.05.2020 10:54:17
Donacije za UKC u Sarajevu i SKB u Mostaru

Central osiguranje d.d. sa svojim uposlenicima društvenu odgovornost iskazali su donacijom u ukupnom iznosu od 200.000 KM

Central osiguranje d.d. zajedno sa svojim uposlenicima društvenu odgovornost ovaj put iskazali su donacijom u ukupnom iznosu od 200.000 KM kao potporu zdravstvenim radnicima Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu i Sveučilišne kliničke bolnice Mostar u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Svjesni nepobitne činjenice da su se zdravstveni radnici u ovim teškim vremenima svojim nesebičnim djelovanjem pokazali kao vrijedan zalog osiguranja budućnosti, kao i važnosti trenutka solidariziranja u misiji ublažavanja posljedica virusa, Central osiguranje je na ovaj način odlučilo pružiti svoju podršku i pokazati zahvalnost zdravstvenim radnicima više bolnica u BiH.

Zajedno protiv pandemije!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi