Samsung - Pratite ritam svoga srca

26.03.2021 07:52:54
Samsung - Pratite ritam svoga srca

Obavijest HT Eroneta za korisnike koji su u razdoblju promocije (od 08.03. do 05.04.2021.) kupili jedan od promoviranih uređaja.

Obavijest HT Eroneta za korisnike koji su u razdoblju promocije (od 08.03. do 05.04.2021.) kupili jedan od promoviranih uređaja

Kako bi ostvarili pravo na poklon (Samsung Galaxy Watch Active2 i treću godinu garancije), trebate izvršiti uspješnu registraciju kupljenog uređaja putem Samsung web stranice najkasnije do 30.04.2021. godine. Podaci koji se prikupljaju kako bi korisnik ostvario pravo na poklon, te u cilju dostavljanja poklona nakon uspješne registracije, su:

  • ime i prezime korisnika uređaja, odnosno naziv poduzeća,
  • e-mail adresa korisnika uređaja,
  • kućna adresa/adresa sjedišta korisnika uređaja na teritoriju Bosne i Hercegovine (radi dostave poklona),
  • IMEI broj i serijski broj kupljenog uređaja,
  • prikaz/scan jamstvenog lista ovjerenog od strane HT ERONETA.

Napomena: Uvjet za ostvarenje prava na poklon je uspješna registracija korisnika putem gore navedene Samsung web stranice.

Dostava poklona korisnicima je isključiva obveza SAMSUNGA. Samsung, odnosno njegova ovlaštena agencija, će izvršit isporuku poklona u periodu od 25.03. do 30.05.2021. godine na adresu u BiH navedenu prilikom registracije.

HT ERONET se odriče bilo kakve obveze i odgovornosti po ovom pitanju.

Detaljna Samsung pravila za ovu promociju potražite na linku OVDJE

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak